Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal descobreix el motiu del divorci i entén que és definitiu

David Bisbal coneix què ha passat i comprèn la situació

David Bisbal viu un moment excepcional a la seva carrera artística, després de 20 anys encadenant èxits musicals. De fet, actualment es troba immers en la preparació d'un gran concert a Almeria que farà al novembre per commemorar la seva carrera.

Al terreny personal, també està feliç amb la model Rosanna Zanetti, amb qui té dos fills petits. A més a més, la seva relació amb Ella, la filla gran que té amb Elena Tablada, és molt bona i Bisbal exerceix de pare sempre que pot.

Tot i això, les coses no sempre van ser així a la vida de David. Sí que a l'àmbit professional, on sempre ha aconseguit destacar tant a la balada, com a la música pop, però no a l'àmbit personal.

Precisament, un dels cops més amargs de la seva vida va ser la seva separació amb Elena Tablada. A més dels problemes del moment en què decideixen posar punt final a la seva història, s'hi van afegir altres conflictes.

Segons sembla, hi havia disparitat d'opinions sobre la presència d'Ella a les xarxes socials dels seus pares o algun desajust en el règim de visites. Ara, tot això ja ha passat a la història, però David ho torna a viure tot després de la separació que ningú esperava aquest estiu.

David Bisbal sap que serà definitiu el divorci

David Bisbal vol que els seus fills creixin feliços i sap que ara s'ha de centrar especialment en Ella. La seva filla gran ja té 12 anys i ha d'afrontar la separació de la seva mare amb Javier Ungría

La parella ha posat punt final al seu matrimoni i, malgrat que no tanquen la porta a una futura reconciliació, sembla poc probable. Ungría, que esquiva els mitjans, ha confirmat que «és el que hi ha, estem tots bé, són decisions que hem hagut de prendre».

Imatge d'Elena Tablada acompanyada d'un amic
L'ex de David Bisbal està a Eivissa, passant el dol per la separació | GTRES

Visiblement tranquil, sortint de casa seva, la imatge contrasta amb la de l'ex de David Bisbal. Elena Tablada s'ha refugiat a Eivissa amb un amic de tota la vida i se l'ha vist plorar i afectada pel que passa.

A banda d'això, va ser Elena qui va confirmar que després de sis anys «d'una preciosa relació», decidien donar-se una pausa «per poder respirar així i veure en què consisteix realment la felicitat».

Els motius concrets d'aquesta ruptura que ha sorprès David Bisbal no s'han fet públics. Tot i això, Tablada explicava que sempre escolliria les seves filles abans per davant de qualsevol altra cosa. Un missatge que no ha desenvolupat, però que pot apuntar al desgast que la parella ha viscut aquests darrers temps.

La relació entre David i Elena ha millorat una mica en els últims anys. Van arribar a un acord de pau ja fa un temps pel bé d'Ella i des de llavors viu cadascú la seva vida. Tenen el contacte just i necessari que requereix tenir una filla en comú i poca cosa més.

Tanmateix, a David li ha afanyat que les coses no hagin anat bé a la seva ex amb Ungría. Vol que la seva filla tingui estabilitat familiar, també quan està amb la seva mare i la situació no hi ajuda.

El casament de Bisbal que mai es va arribar a celebrar

David Bisbal i Elena Tablada mai es van casar, de manera que la separació va ser senzilla. Amb Ungría, en canvi, sí que ha passat per l'altar. Va ser a l'Havana, el 2018, a la mateixa església on es van casar els avis d'Elena.

El que no han fet mai ha estat emprendre cap negoci ni empresa en comú. Javier ha mantingut els seus negocis i Elena la seva empresa per separat, per la qual cosa no tindran problemes ni baralles per qüestions econòmiques.