Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez arrasa 'Sálvame' amb els dos bebès que no van arribar a tenir

Jorge Javier s'assabenta de tot

Jorge Javier Vázquez gaudeix durant aquests dies d'unes vacances al Perú, on ha pogut demostrar el costat més aventurer. Val a dir que va patir una sèrie d'infortunis que el van obligar a passar per l'hospital, però això ja sembla oblidat.

Advertia als seus seguidors que «continuaré amb el viatge, estic encantat amb el país. He vist coses espectaculars, amb la meva ampolla d'oxigen al Machu Picchu, com un avi», assegurava en to d'humor. Jorge Javier Vázquez sembla disposat a esprémer al màxim la seva estada al Perú.

Amb el que no comptava Jorge Javier Vázquez és amb una revelació que es va fer al seu programa. Té com a protagonista el seu company Carlos Lozano, encarregat de conduir Sálvame Sandía. Arran de la seva reaparició a la televisió, han estat unes quantes cares conegudes les que s'hi han volgut sumar.

Molta gent que va formar part de la seva vida en el passat torna a tenir protagonisme. Una d'elles és Mónica Hoyos, que serà una de les participants de Pesadilla en el paraíso, el nou reality de Telecinco. Com era evident, Miriam Saavedra tampoc no es quedaria enrere.

Va voler pronunciar-se sobre alguns detalls de la relació que va mantenir amb el company de Jorge Javier Vázquez al passat. Va revelar que s'havia quedat embarassada dues vegades. Tot i això, «els vam perdre».

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez va estar ingressat en un centre mèdic. | Instagram: @jorgejaviervazquez
 

Un d'ells «va ser buscat, però bé, són coses que passen». Assegurava que «sí que tornaria a ser mare, bé, no ho vaig ser realment, però espero que aquesta vegada neixin els meus fills». Es tractava d'una cosa molt íntima que possiblement no li ha fet gaire gràcia a Carlos.

Jorge Javier Vázquez segueix amb atenció des de la distància la relació que manté el seu company amb la peruana. La seva història d'amor està més que acabada, però sí que segueixen tenint tracte. Sobretot quan necessita sentir l'afecte d'aquesta persona tan especial.

«Quan un està malament i té discussions amb la seva parella, de vegades recorres a trucar al teu ex. Pel·lícules d'amor i desamor, doncs sí. He de ser sincera, li vaig trucar i ell ho va dir, no sé per què, no calia que ho digués», destacava.

Continuava dient que «li vaig trucar perquè una recorda coses». És possible que trobi a faltar el que considerava «l'amor de la seva vida».

Aprofitant la seva intervenció, Miriam va voler recordar també la seva gran enemiga Mónica Hoyos. Pel que fa a la seva participació a Pesadilla en el paraíso, ha assegurat que «si al reality hi ha polls, es portarà molt bé amb ells». Fins i tot, deixava la porta oberta a acompanyar-la en aquesta aventura.

«Si soc jo, no crec que ho faci bé. Però sí que està sola espero que sí, li desitjo el millor a ella i a tots els concursants», afirmava l'ex del company de Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier Vázquez s'oblida dels mals moments

Jorge Javier Vázquez intenta esgotar els seus últims dies de vacances abans de tornar a Sálvame. La setmana passada va fer saltar totes les alarmes després de publicar-se una imatge seva en una llitera. Se'l veia amb l'oxigen posat.

Imatge de Carlos Lozano vestit amb camisa i americana blava durant una aparició a Sálvame
La història de Carlos Lozano preocupa Jorge Javier Vázquez. | Telecinco
 

«Vaig arribar tan desestabilitzat a l'hospital que per posar-me les vies i fer-me l'analítica em van començar a punxar. I les venes estaven col·lapsades», va assenyalar Jorge Javier Vázquez. Malgrat tot, l'experiència al Perú és meravellosa.

Ja està en plenes facultats per fer vida normal. Va superar sense problemes aquell petit obstacle amb què s'havia trobat. Ha tingut temps, a més, per treure el seu esperit aventurer, coneixent els llocs més bonics del país.

Jorge Javier Vázquez va rebre en tot moment l'afecte dels seus companys de programa. Han estat molt pendents de la seva evolució. Desitgen veure'l tan aviat com sigui possible al capdavant de l'espai de Telecinco.