Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio s'emporta a casa seva l'home que quasi l'ha deixat sense res

Alejandra Rubio s'ha reunit amb el seu etern enemic

No és cap secret que la relació entre Alejandra Rubio i Kiko Hernández mai ha estat la millor. La jove desconfia completament del col·laborador, que per a més inri, s'ha tornat íntim de la mare de Terelu Campos.

A més, María Teresa Campos ha deixat clar que tant li fa les advertències de les seves filles i Alejandra Rubio, havent adoptat Hernández gairebé com un fill més.

Per la seva banda, Kiko tampoc ha dubtat a cridar als quatre vents l'afecte que té a la matriarca del clan Campos.

Imatge d'Alejandra Rubio al programa 'Viernes Deluxe'
Alejandra Rubio al programa Viernes Deluxe| Telecinco

Recentment, la salut de la periodista s'ha convertit en un tema de preocupació constant entre el cercle més proper, entre ells Alejandra Rubio.

«Està molt baixa d'ànim, i molt decebuda amb Mediasetper no donar-li l'oportunitat d'acomiadar-se definitivament de l'audiència amb un programa a mida», comenten sobre l'enorme disgust que s'ha endut la mare de Terelu.

Per part seva, Alejandra Rubio ja ha deixat molt clar que no pensa permetre que ningú s'aprofiti de la persona més especial per a ella. Així, no dubtava a atacar el seu nou millor amic, ja que considera que ha fet molt de mal a la seva família.

Captura de María Teresa Campos i Alejandra Rubio.
Captura de Maria Teresa Campos i Alejandra Rubio a MTMAD| MTMAD

«Li vaig dir: 'Àvia, què fas amb ell?', i em va dir: 'Bé, és que ha vingut a dinar'. Li vaig dir que no es porta molt bé i ella em va respondre que dic aquestes coses perquè no el conec prou», explicava Alejandra Rubio.

«Això, amb això sé que no ha vist res», comentava sobre les nombroses picabaralles que han protagonitzat a la televisió.

«Conec aquest senyor millor que la meva àvia, si ells volen ser amics, em sembla fenomenal, però jo no vull un senyor com aquest al meu costat, no m'aporta res», sentenciava Alejandra Rubio.

«Crec que ens ha fet molt de mal. No em sembla bé que una persona que llença per terra la meva mare, a la meva tia i a mi hagi de menjar amb la meva àvia», es lamentava Alejandra sobre l'actitud d'Hernández.

María Teresa Campos aconsegueix reunir la seva neta Alejandra Rubio i Kiko Hernández

I aquí no quedava la cosa, ja que Alejandra Rubio deixava molt clar que «si Kiko Hernández estima la meva mare, l'estima fatal. No entenc que tinguis amistat amb gent que no t'estima. Conec millor la meva àvia que aquest senyor. Si ells volen ser amics, em sembla fenomenal».

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández ha assistit a la reunió a casa de la seva gran amiga | Telecinco

«Per mi, és una persona que no vull tenir al meu costat. No m'agradaria tenir-hi relació», remarcava amb seguretat.

Tot i això, malgrat tots aquests desacords, sembla que hi ha alguna cosa que uneix tant Alejandra Rubio com la resta dels amics de la seva àvia, i és que farien qualsevol cosa per ella.

Just per això, han optat per deixar les seves picabaralles de banda i reunir-se a casa de la matriarca per a un dinar molt especial.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
Rocío Carrasco tampoc ha faltat a la cita amb la família escollida | Europa Press

Una reunió en què també han estat presents Rocío Carrasco i Fidel Albiac, deixant clar que no hi ha cap problema que enteli la seva estreta unió. De fet, potser han estat ells els que hagin propiciat aquest acostament, pensant que és el millor per a la periodista.

Així, María Teresa Campos sembla haver aconseguit l'impensable en la intimitat de casa seva, on Alejandra Rubio i Kiko s'han pogut veure les cares i arreglar els seus comptes pendents.

No obstant això, les grans absents a aquesta reunió han estat precisament les filles de la veterana periodista, Terelu i Carmen Borrego, que havien de complir les seves obligacions a Telecinco.

A aquesta cita tampoc va voler faltar Belén Ro, que després de passar una agradable tarda en companyia dels seus amics i d'Alejandra Rubio, abandonava el domicili d'Aravaca amb un somriure a la cara.