Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Mónica Hoyos somrient

Mónica Hoyos deixa de dissimular sobre l'embaràs que quasi ningú sabia

Mónica Hoyos sap tot el que va passar amb el bebè

Mónica Hoyos ja no pot amagar més el que ha passat amb un dels embarassos que ningú coneixia. I és que, tot i ser un secret, tot apunta que la televisiva estava al corrent de què li va passar a una de les persones més rellevants de la seva vida.

En els últims dies, la mare de Luna s'ha convertit en una de les protagonistes indiscutibles de Mediaset. Després de diversos mesos apartada del focus mediàtic, aquest grup audiovisual ha aconseguit allò que semblava impossible.

Després d'una llarga negociació, l'empresa de Fuencarral ha aconseguit que Mónica Hoyos torni a la televisió com una de les concursants del nou reality de Telecinco, Pesadilla en el paraíso.

Foto de Mónica Hoyos.
Mónica Hoyos torna a les nostres vides. | GTRES
 

L'ex de Carlos Lozano tindrà l'oportunitat de compartir experiència amb altres grans cares de la cadena com ara Pipi Estrada, Omar Sánchez, Gloria Camila, Víctor Janeiro o Steisy, entre d'altres.

Ara, quan només falten uns dies per començar aquesta nova aventura, ha sortit a la llum una informació de què Mónica Hoyos tenia constància. I és que, segons ha explicat la mateixa Miriam Saavedra, va passar una cosa en el passat que li va canviar la vida del tot.

Mónica Hoyos sabia això del bebè

Mónica Hoyos és conscient de tot el que ha patit Miriam Saavedra quan estava sortint amb Carlos Lozano. I és que, segons ha explicat, es va quedar embarassada fins a dues vegades, però les coses no van sortir bé.

Durant l'estrena d'After, amor infinito, l'enemiga de Mónica Hoyos va fer una confessió sorprenent sobre el seu passat amb el presentador de Telecinco.

«Em vaig quedar embarassada dues vegades, però els vam perdre. Un va ser buscat[el primer, no], però bé, són coses que passen», va assegurar en una de les seves últimes intervencions públiques.

Foto de Miriam Saavedra.
L'enemiga de Mónica Hoyos revela què va passar amb els seus embarassos. | GTRES
 

I, encara que va ser un moment força traumàtic per a ella, l'enemiga de Mónica Hoyos va confessar que li agradaria fer aquest somni realitat. «Sí, tornaria a ser mare, bé, no ho vaig ser realment, però espero que aquesta vegada neixin els meus fills».

A més, Miriam va voler compartir quan va ser l'última vegada que va veure el presentador de Sálvame. I és que, tot i que fa anys que ja no comparteixen les seves vides, la guanyadora de GH VIP no va poder evitar trucar a Lozano per veure's fa poc.

«Quan un està malament i té discussions amb la seva parella, de vegades recorres a trucar al teu ex... Pel·lícules d'amor i desamor, doncs sí, he de ser sincera, li vaig trucar i ell ho va dir, no sé per què, no calia... li vaig trucar perquè una recorda coses».

Mónica Hoyos no s'esperava aquest atac

El que menys s'esperava Mónica Hoyos era que, durant aquest esdeveniment social, Miriam Saavedra carregaria durament contra ella. I, encara que dins la casa de Guadalix de la Sierra totes dues es van reconciliar, la tensió entre elles no va desaparèixer mai.

Com era evident, els mitjans de comunicació que es trobaven a l'estrena no van voler perdre l'ocasió de preguntar a Miriam sobre la participació de la seva enemiga al nou reality de Telecinco.

Foto de Miriam Saavedra.
Miriam Saavedra carrega contra Mónica Hoyos. | GTRES
 

«Si al reality hi ha polls, es portarà molt bé amb ells», va assegurar entre rialles. Però, sens dubte, el que més va sorprendre Mónica Hoyos va ser assabentar-se que, possiblement, hagués de compartir casa amb ella.

«Si hi soc jo, no crec que ho faci bé, però, si està sola, espero que sí. Li desitjo el millor a ella i a tots els concursants», va comentar tot seguit, deixant la porta oberta a la seva possible participació.