Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos revela el secret sobre Belén Esteban i es tracta de milers d'euros

Miguel Marcos no pot amagar la dinerada que s'ha gastat la seva dona

Miguel Marcos ha estat una peça clau en la recuperació de la dona, Belén Esteban. Tot després que la tertuliana de Telecinco patís una desgraciada caiguda per la qual es va acabar trencant la tíbia i el peroné de la cama dreta.

Miguel Marcos ha estat, sens dubte, el timó de la col·laboradora de Sálvame en aquests mesos en què tant ha patit la de Paracuellos. Després de tres mesos nefast desplaçant-se en cadira de rodes i amb la cama enguixada, Belén s'ha sentit molt millor les últimes setmanes.

Al juliol la vèiem assistir a un concert de Rosalía al WiZink Center. També tornava durant unes hores al seu plató de Sálvame per fer una entrevista en profunditat al Deluxe. El conductor d'ambulàncies era totalment conscient que la seva dona tornava de mica en mica a la vida real.

Miguel Marcos és conscient que la seva dona s'ha gastat una dinerada

Per celebrar que la recuperació de la cama és tot un fet, tots dos han decidit emprendre un viatge. Volen tornar a una de les destinacions que més sedueix el matrimoni quan ha de descansar durant el període de vacances.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Belén Esteban deixa el seu marit sense paraules pel que s'ha gastat durant les seves vacances | Catalunya Diari

La veritat és que tots dos estan gaudint d'uns dies de descans, més que merescuts, en una de les illes que Belén Esteban sempre té marcada de color vermell. Té clar a quin lloc ha d'anar quan la seva agenda professional els ho permet.

I és que la madrilenya continua sent fidel a les Illes Canàries, i més concretament a Fuerteventura, una illa que la té enamorada. Per això, no és estrany que Miguel i la seva dona hagin triat aquesta destinació per les imatges que hem pogut veure de l'hotel on s'allotgen tots dos.

El luxós hotel on estan allotjats Miguel i Belén

Es tracta de l'hotel Gran Meliá Palacio de Isora i està localitzat a la població d'Alcalá. Ens referim a un ressort de cinc estrelles amb unes excel·lents vistes al mar que fa que t'oblidis de tot durant uns dies.

Fotomuntatge d'un story de Belén Esteban de vacances.
Storie de Belén Esteban de vacances | Instagram: @belenestebanmenendez

A més, aquest hotel tan luxós pel qual ha pagat milers d'euros la bona de Belén té accés directe a la platja i a piscines naturals d'aigua salada.

A més, té diferents jacuzzis i habitacions amb terrassa on podeu veure l'Oceà Atlàntic. Per si no n'hi hagués prou, el complex hoteler té totes les comoditats perquè Miguel Marcos i la madrilenya estiguin el més a gust possible durant unes vacances que necessitaven com el menjar.

1000 euros per nit durant temporada alta

L´hotel disposa de set restaurants i de vuit bars, a més d'un balneari amb circuit termal, massatges i diversos tractaments de salut i de bellesa. Això, segur que ja ho ha provat la col·laboradora de Sálvame.

Belén Esteban
Belén Esteban s'ha gastat un dineral durant les seves vacances d'estiu | Instagram

Pel que fa al preu de l'habitació, aquest hotel és tot un luxe que Belén es pot permetre. Però als ciutadans corrents els costaria un ull de la cara allotjar-se aquí durant les seves vacances.

Ho diem perquè una habitació en temporada alta pot arribar a valdre 1000 euros per nit, i fins a 3000 euros. Hi ha clients que estan pagant aquesta elevada quantitat per una vila privada.

El que més desitja Belén és descansar per començar la temporada televisiva amb totes les forces del món. Vol deixar enrere una lesió que li ha provocat seriosos maldecaps i per la qual el seu marit ha patit molt, tot i que no ha deixat ni un moment sola la seva dona.