Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban envia la indirecta definitiva que sentencia el seu futur a Telecinco

La 'princesa del pueblo' ha sorprès amb la seva última publicació a les xarxes socials

Belén Esteban ja està totalment recuperada del trencament de tíbia i de peroné que l'ha tingut fora de televisió des del mes d'abril passat. Un accident que, segons la mateixa Belén, va ser molt «dur» i «traumàtic» . Ara, però, ja ho ha aconseguit superar i veure-ho des d'una altra perspectiva.

Ara la col·laboradora de Sálvame gaudeix d'unes vacances increïbles amb la seva parella Miguel Marcos. Allà, sens dubte, està aprofitat per agafar forces i fer front als nous projectes laborals que han estat endarrerits a conseqüència de l'accident.

Belén Esteban, de vacances després d'un any dur

El 2022 serà un any que quedarà marcat a la memòria de la nostra 'princesa del pueblo'. Ha estat un any dur, marcat per un accident que l'ha tingut allunyada de la feina durant gairebé 5 mesos.

La recuperació va ser molt dura, arribant fins i tot a necessitar atenció psicològica per suportar-ho: «Depressió no tinc, però sí que sento tristesa constantment. El meu cap m'ha fallat aquesta vegada. Estic rebent una ajuda que em va molt bé» comentava a la seva recent entrevista al Deluxe.

Imatge de Belén Esteban.
Belénes va trencar la tíbia i el peroné el passat mes d'abril | TELECINCO

Tot i que avui continua en recuperació, ja pot portar una vida normal i es troba a la recta final de la rehabilitació. Per això, no ha dubtat a aprofitar aquests mesos estivals per anar-se'n de vacances amb el seu marit Miguel.

I és que posar terra per mig pot ser la millor opció per intentar oblidar un any com aquest. Belén ha intentat ser molt cautelosa i no revelar el destí escollit per a les vacances. Però, finalment, ha donat a conèixer a través del seu perfil d'Instagram que el lloc on està passant uns dies de relaxació és Tenerife.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Després d'un any tan dur, Belén Esteban està gaudint de les seves vacances | INSTAGRAM

No és la primera vegada que la col·laboradora de Sálvame tria Tenerife com a destinació ideal. Aquest és el tercer any consecutiu. La 'princesa del pueblo' ha optat per allotjar-se en un luxós ressort de 5 estrelles, ubicat al sud de l'illa. Des d'allà, es pot gaudir d'unes fascinants vistes a l'oceà a primera línia de platja.

L'hotel també compta amb pista de pàdel i diversos restaurants on podrà gaudir d'una infinitat de plats de diferents gastronomies. Segons han publicat diversos mitjans de comunicació, el preu mitjà per nit podria assolir els 800 €.

En una recent storie d'Instagram, es veia Belén encara amb la crossa i gaudint de les vistes. La instantània anava acompanyada d'un bonic text : «Gràcies a la meva illa preferida, Tenerife, i sobretot al poble d'Alcalá. Em sento una més de vosaltres, sempre al meu cor», escrivia la col·laboradora de televisió.

Fotomuntatge d'un story de Belén Esteban de vacances.
Storie de Belén Esteban de vacances | Instagram: @belenestebanmenendez

 

Belén recorda els seus

Tot i que Belén ha estat molt curosa a l'hora de publicar imatges d'on era de vacances, no ha dubtat a utilitzar les xarxes per remarcar la importància de la gent que l'envolta.

Fa un parell de dies, penjava  una fotografia que era tot un homenatge a la seva amiga Mila Ximénez . Hi apareixen també María Patiño i Antonio Rossi. Anava acompanyada del text: «Aquesta foto és una foto de la felicitat». I és que Mila segueix molt present per a Belén i per a la resta de col·laboradors de Sálvame.

Storie Belén Esteban
Storie de Belén Esteban amb Mila Ximénez, María Patiño i Antonio Rossi | BELÉN ESTEBAN @BELENESTEBANMENDEZ

De nou, la 'princesa del pueblo' penjava una fotografia. Aquesta vegada, hi apareixien Raúl Prieto, David Valldeperas i Carlota Corredera. «Els meus amics de veritat. Us trobo a faltar» escrivia Belén al costat de la fotografia. A tots tres els va conèixer als seus començaments a Sálvame, quan eren directors del format, i des d'aquí van forjar una profunda i bonica amistat.