Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco

David Flores Carrasco explica per què ja no pot dormir a casa de Rociíto

David Flores Carrasco ha sortit de dubtes

David Flores Carrasco és conscient que amb la docu-sèrie de Rocío Carrasco, la seva mare, estan sortint a la llum una infinitat de fets desconeguts. I no ens referim només al presumpte maltractament que va patir per part del seu llavors marit, Antonio David, sinó a assumptes espinosos relacionats amb la família Mohedano.

De la mateixa manera, el jove ha vist que s'ha donat a conèixer el perquè ell no pot ser a casa. Una circumstància concreta que es va abordar a la primera part del documental i també en aquesta segona que ara s'està emetent.

David Flores Carrasco, estupefacte, coneix la veritat

El fill d'Antonio David ha vist Carrasco trencada a la televisió explicant la pallissa que li va donar la seva filla, Rocío Flores. Una situació violenta que va acabar amb la jove condemnada i amb la decisió judicial que totes dues ja no podien viure juntes. Des de llavors no hi ha relació entre elles.

En el cas de David Flores Carrasco, Rociíto va relatar que ell fa anys que no resideix a casa per la violència vicària que va exercir el seu pare. I ho va deixar de manifest exposant que el seu exmarit havia exercit influència sobre els seus fills i que havia impedit que l'home anés al seu casament amb Fidel.

Sobre això ha tornat a parlar a la segona part de la seva docu-sèrie i ha deixat palès el perquè no pot tenir relació amb ell ni amb els seus germans, per exemple. Així, ha admès que és impossible mentre estiguin al costat d'Antonio David, que és qui li ha fet més mal.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.
David Flores Carrasco ha vist la seva mare explicar la situació | CatalunyaDiari

Les seves paraules exactes van ser les següents: «Jo me n'he separat, he tingut dos fills i m'ha torturat durant 20 anys. I la conclusió ha estat endur-se els meus fills».

«Se'ls ha emportat dient que els nens no volien estar amb mi perquè no era bona», deia. I aquí visiblement dolguda afirmava: «Rocío és independent i David es queda amb Olga. La dota d'una responsabilitat pública que ella és la mare del nen i se li ho fa creure».

«Se li ho fa creure perquè aquest nen no té mare, perquè aquesta no l'estima, no en té cura, no li paga la manutenció. Però els he parit jo!», esclatava.

David Flores Carrasco entén certes situacions

David Flores Carrasco ja sap el perquè Rocío no hi té relació ell, però també la causa per la qual està distanciada de Gloria Camila. Així, va exposar: «Estimo la Gloria que vaig conèixer de nena, la que em donava estirades de cabells i em tornava mig boja. Si fos ella, recapacitaria i veuria les coses que he fet i he dit i potser així arriba a una conclusió encertada».

Foto de Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco ha vist Rocío explicar la causa de la nul·la relació amb Gloria Camila | Telecinco

En aquest punt va admetre que li fa molt de mal quan l'anomena «mala mare»: «Em mata. Quan ella ho va dir en un primer moment era una nena molt jove i vivia l'entrada del seu pare a la presó. Aleshores, fins aquell moment fins i tot jo ho podria haver no tingut en compte, encara que em va matar igualment».

«Però quan ja és una dona i segueix amb la mateixa cantarella i amb la mateixa intenció de ferir, havent vist tota la història que he viscut, em caben dues opcions. Una és que no hagi entès res i una altra és que ho hagi entès, ho hagi vist i no l'importi gens», opinava.

Tot seguit va voler incidir que «ella ha viscut el patiment de la seva mare ocasionat per algú i no ha tingut consideració amb aquest patiment. I aquest (Antonio) ha estat vivint a casa seva».