Fotomuntatge de David Flores i Rociíto

David Flores, cara a cara amb la seva mare als jutjats

Rocío Carrasco ha estat acusada d''abandonament familiar i de les seves obligacions econòmiques'

David Flores es podria veure molt aviat les cares amb la seva mare, Rocío Carrasco, després d'anys separats. El jove prenia la decisió, recolzat pel seu pare, de denunciar-la per l'impagament de la seva pensió alimentària.

Així, Carrasco portaria des del 2018 incomplint l'acord que l'obliga a pagar-li 200 euros mensuals per manutenció. I se la responsabilitza per haver mostrat «apatia, desídia, negligència i abúlia respecte a les seves obligacions tant afectives com econòmiques».

Encara que cal remarcar que David, de 23 anys, és considerat una persona econòmicament depenent a causa de la malaltia genètica que pateix.

Imatge de Rocío Flores amb el seu germà David Flores.
David Flores està molt unit a la seva germana Rocío | Europa Press

També s'acusava Rociíto de no pagar l'assegurança mèdica del jove, cosa que suposadament ha provocat que es quedés «sense cobertura mèdica».

A més a més, es cridaria a declarar com a testimonis tant Antonio David com Olga Moreno, igual que Rocío i David Flores. El que donarà lloc a una trobada molt tensa.

De moment, la Fiscalia ha acusat la dona de Fidel Albiac per «un delicte d'impagament de pensions i contra els drets i els deures familiars», ordenant la celebració d'un judici del qual encara no es coneix la data.

David Flores somrient al carrer
David Flores Carrasco es veurà les cares amb la seva mare als jutjats | GTRES

De la mateixa manera, se li hauria imposat l'abonament d'una fiança de 6.000 euros «per assegurar-se les responsabilitats pecuniàries que se li poguessin imposar».

En cas de no pagar aquesta quantitat, la filla de 'la més gran' estaria exposada a l'embargament dels seus béns en una quantitat equivalent al total de l'aval.

Rocío Carrasco s'enfrontarà al seu fill David als jutjats

Però mentre que la part demandant sol·licita per a Carrasco «un any de presó i l'abonament de 15.000 euros, la Fiscalia redueix la condemna a 18 mesos de multa amb una quota diària de 20 euros».

«En total, 10.800 euros, més 8.200 més amb interessos per les assignacions de la pensió endarrerides entre febrer del 2018 i juliol del 2021», es prossegueix.

Cal recordar que en el seu moment, David Flores va fer una crida dins dels jutjats, en què assegurava que «estava disposat a renunciar a la pensió que li pogués correspondre a canvi que els seus pares, tots dos, es deixessin de denunciar mútuament».

Arran d'aquell episodi, Rociíto s'enfronta a acusacions per «abandonament de família», i pròximament haurà de seure a la banqueta dels acusats i comparèixer davant del jutjat número 3 d'Alcobendas.

Rocío Carrasco posant seriosa
Rocío Carrasco ha de pagar una multa | Mediaset

Però del qual no hi ha dubte, és que el jove segueix veient-se atrapat al mig de la guerra mediàtica dels seus pares. Així, Carrasco acusa el seu ex d'haver utilitzat els seus fills per alliberar-se de la presó més d'una vegada.

I no només això, sinó també per obtenir beneficis econòmics mitjançant exclusives i portades a revistes. Encara que el que li fa més mal és l'aspecte referent a David, la malaltia del qual ha venut.

«Jo no rebo beneficis d'aquests reportatges», declarava la filla de La Jurado. «És un covard que no té pietat ni consciència», sentenciava.

David Flores i Olga Moreno parlant
Olga Moreno és el gran suport de David Flores | GTRES

«En una exclusiva, el titular diu 'Les fotos més tendres amb el seu fill'; a l'altra, 'Quan va néixer el meu fill vaig tenir por, vaig pensar que se n'anava'», exposava.

«Aquest pare exemplar narra tota la malaltia del meu fill, des del seu naixement fins ara. És tan summament covard que fa servir el seu fill perquè publiquin unes fotos seves. Això no ho fa un pare meravellós. A mi m'han de matar i trepitjar-me el cap per no aixecar-me de terra», sentenciava.

Ara que Antonio David i Olga Moreno han posat fi al seu matrimoni, el germà de Rocío Flores es veu novament en una cruïlla. I és que toca decidir qui es farà càrrec del jove, encara que Olga és la que sembla haver acceptat aquesta responsabilitat.