Primer pla de la princesa Elionor

La princesa Elionor tornarà a Espanya abans d'hora per veure la portada

La Princesa Elionor, sorpresa com la resta de família davant dels darrers esdeveniments

La Princesa Elionor està al dia de tot el que passa a Espanya. Ella està estudiant actualment batxillerat a Anglaterra, a l'Atlantic College. La seva preparació és intensa i multidisciplinària per al moment que hagi d'exercir com a successora del seu pare.

Tot i la distància, Elionor ha tingut notícies de la portada de revista que ha marcat un abans i un després en la història recent de la Casa Reial. Es tracta de la que ha protagonitzat la cosina de la princesa, Victòria Frederica, a la revista Elle.

La Princesa Elionor sempre ha estat caracteritzada per la discreció en tots els aspectes de la seva vida. La Reina Letícia s'ha ocupat personalment que la seva primogènita lluís perfecta i acord a la seva posició, des de la seva més tendra infància.

La reina Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia en un acte públic
La Princesa Elionor ha millorat el seu estil amb el pas del temps | GTRES

Amb el pas de la infantesa a la primera adolescència, tant la princesa com la seva germana, la infanta Sofia, van seguir amb un estil clàssic i elegant. Les sabates planes van donar pas a talons discrets, les faldilles llargues a vestits més moderns i els colors pastís a estampats més vistosos.

La princesa es feia gran i començava a marcar les seves decisions estilístiques a l'hora d'aparèixer en públic.

Tot i això, la portada d'Elle i el reportatge a Victòria Frederica amb diversos models d'alta costura ha causat un enrenou inusitat a la Família Reial.

La Princesa Elionor fascinada per la seva cosina Victòria Frederica

Tothom ha coincidit que el reportatge a la cosina d'Elionor ha estat totalment encertat. Després d'uns mesos en què Vic (així es fa dir) ha lluït margalló per photocalls i desfilades d'alta costura, la posada de llarg ha arribat ara.

Amb aquest espectacular reportatge, la filla de la Infanta Helena torna el glamour i l'elegància que la família reial havia perdut. Els atacs a la institució, la necessària austeritat i els escàndols familiars han provocat que la institució reduís al mínim imprescindible el seu glamour abans.

Victòria s'ha mostrat sense complexos com una 'royal' i ha trencat la llança definitiva per tornar a la distinció i al poder d'abans. Vol marcar perfil propi i esdevenir una celebrity per dret propi i a escala internacional.

A la Família Reial, aquest excessiu protagonisme de Victòria Frederica no ha agradat. Tot i això, a la Princesa Elionor segur que li ha encantat i que li ha donat idees per quan torni ella a Espanya.

Ser un referent en elegància i saber estar és una de les obsessions de la Reina Letícia i Victòria ha demostrat que no es queda curta. La Princesa Elionor n'és conscient, després d'aquesta portada, que també arribarà el seu moment i tindrà l'oportunitat de brillar amb llum pròpia.

La tornada a Espanya de la Princesa Elionor

La princesa Elionor tornarà a Espanya d'aquí a uns dies. Concretament, té prevista la tornada per passar la Setmana Santa amb la seva família. Del 14 al 24 d'abril serà a Espanya, encara que de moment no té actes oficials marcats a l'agenda.

Encara li queden un altre curs a Gal·les, abans de decidir si vol anar a la Universitat i quin centre escull. Després de veure com Victòria Frederica ha llançat la seva imatge en temps rècord, potser també ella començarà a pensar en quina imatge voldrà fer quan arribi a la majoria d'edat.

Aconseguir un tracte tan favorable com el que Victòria Frederica té en aquests moments dels mitjans pot fer que Elionor es plantegi tornar com més aviat millor a Espanya i imitar-la.

Elionor i Letícia amb mascaretes
La princesa Elionor sempre ha estat molt estimada per la reina Letícia | GTRES

No obstant això, hi ha un factor determinant si escau. Ella és l'hereva de la Corona Espanyola, per la qual cosa el marge de llibertat és molt més reduït que el de la seva cosina.

Més encara, amb una mare tan estricta com la Reina Letícia i un pare conscient que la monarquia necessita molta estabilitat i pocs focs artificials.