Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

Se n'assabenta pel mòbil: David Flores Carrasco té un nou membre a la família

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco anuncia que augmenta la família

Rocío Flores no pot estar travessant un moment més dolç respecte a la seva vida personal, ja que enrere queden els dies on vèiem a la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores plorar desconsoladament per la nul·la relació que manté amb la seva mare. Ara, Rocío ha fet un gir de 180 graus i està disposada a fer tot el possible per ser feliç.

El primer que ha fet per aconseguir el seu propòsit és fer-se un canvi radical d'imatge. Des que va tornar de 'Supervivientes', Rocío Flores va aprofitar la seva pèrdua de pes per mantenir una figura més definida, això sí, amb ajuda d'alguna que una altra intervenció. Es calcula que la filla del col·laborador de 'Sálvame' hauria invertit prop de 9.000 euros en la seva nova imatge. A més, ha pres la decisió d'independitzar-se al costat del seu noi, Manuel Bedmar, amb el que ha augmentat la família.

Rocío Flores presenta a un nou membre de la família

La neta de Rocío Jurado està profundament enamorada de Manuel Bedmar. Al seu costat, són nombroses les publicacions on podem veure a la feliç parella gaudint de moments romàntics junts i declarant el seu amor a les xarxes socials. El jove també ha estat ben rebut a la família i la bona sintonia tant amb el seu pare com amb el seu germà, és visible.

Per aquest motiu, Rocío Flores ha pres la determinació d'anar-se'n a viure al costat del seu noi a un habitatge situat en una de les zones de major desenvolupament urbanístic de Màlaga per la qual es rumoreja que ha pagat 250.000 euros, una quantitat desorbitada tenint en compte a què es dedica Rocío Flores. Allà és on la filla d'Antonio David Flores i Manuel Bedmar han decidit augmentar la família.

Muntatge amb una imatge de Rocío Flors i David Flores i una publicació d'Instagram amb el nou gos de Rocío
Rocío Flores es compra un gos | xarxes Socials

Ha sigut la mateixa filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores qui publicava una 'storie' en el seu compte d'Instagram on donava a conèixer al nou membre de la família. Es tracta d'un cadellet de raça Akita Inu de color canyella que fa les delícies de la feliç parella. «La família creix», escrivia Rocío Flores costat de la foto del gosset descansant sobre les cames.

Per ara Rocío no ha especificat el nom amb què han batejat a aquest nou membre, però del que està clar és que es convertirà en el protagonista indiscutible de les pròximes publicacions de la neta de Rocío Jurado.

Feliç en la seva nova llar

Només faltava l'arribada de la nova mascota perquè la felicitat de Rocío fos completa. La idea d'independitzar-se ha estat una de les decisions més importants de la seva vida, ja que per a ella la família és un pilar fonamental, i d'aquí que decidís romandre a Màlaga. La filla del col·laborador de 'Sálvame' ha triat una de les zones més prestigioses de la capital andalusa per a la seva vida al costat de Manuel.

El nou domicili de Rocío Flores es troba en una urbanització de luxe de Màlaga, amb vistes a la mar i molt a prop de la platja. Compta amb tres habitacions i una àmplia i espectacular terrassa que farà les delícies de la parella i els amics. Tot està realitzat amb materials de luxe, terres de tarima i armaris encastats. A més, la urbanització disposa de zones comunes i piscina, plaça de garatge i traster.

Rocío Flores s'està encara adaptant a la seva vida en parella, però a jutjar per les publicacions a les xarxes socials, no pot estar més feliç. Ara que la mudança ja ha arribat a la seva fi, la parella pot gaudir tranquil·lament de la seva nova llar i no és d'estranyar que hagin decidit «augmentar la família» amb un gosset que a partir d'ara es convertirà en una de les principals obligacions.