YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rocío Carrasco parla a la fi de la seva filla Rocío Flores: 'Explico la veritat'

Revelarà tot el que s'ha callat en els últims 25 anys en una sèrie documental: 'Rocío: Explicar la verdad para seguir viva'

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco explica a Telecinco tot el que s'ha callat durant 25 anys | El Español

'Sálvame' ha fet públic un tràiler d'una sèrie documental que emetrà Telecinco de manera imminent. Rocío Carrasco ha decidit parlar 25 anys després del mediàtic casament que va protagonitzar amb Antonio David Flores.


Aquest 16 de març, la productora de 'Sálvame' ha promocionat que la seva sèrie documental, 'Rocío: Explicar la verdad para seguir viva', veurà la llum de forma imminent i tots podrem saber quina és l'opinió de Rocío Carrasco sobre les crítiques que ha rebut aquests anys des que es va casar amb Antonio David.

Rocío Carrasco decideix explicar-ho tot després de molts anys de silenci

Rocío Carrasco ha estat molt temps aïllada de la televisió i s'ha aferrat al seu marit, Fidel Albiac. De fet, tot i protagonitzar un conflicte amb la seva filla, mai ha volgut parlar sobre la seva vida personal. Ara bé, Rocío ha estat molt criticada per no intentar contactar amb els seus fills i recuperar la relació.


'Sálvame' ha volgut donar importància al tema i ha fet públic el tràiler de la sèrie protagonitzada per Rocío Carrasco i en el qual apareix ella totalment enfonsada. Encara no sabem quants capítols tindrà aquesta sèrie documental, que posarà sobre la taula tots els temes més polèmics de la vida de Rocío Carrasco.

Antonio David en xoc després de veure el tràiler

Antonio David Flores s'ha quedat en xoc durant dos minuts després de veure el tràiler en què apareix Rocío Carrasco disposada a trencar el silenci. El col·laborador tan sols ha estat capaç de fer una pregunta: «Li han pagat molt per fer això? Li han pagat molt per explicar la veritat per seguir viva o explicar la seva veritat per seguir guanyant diners?».

«Això és el que heu vist tots? No hi ha res més?», ha preguntat a la resta de col·laboradors de 'Sálvame', que també s'han sorprès amb el tràiler. «No parlaré més, perquè tampoc vull equivocar-me», ha manifestat el col·laborador, que ha afegit: «Ve una tempesta. Sabia que aquest moment arribaria, ho tenia molt clar», ha sentenciat abans dels Informatius de Telecinco.

El primer capítol, aquest diumenge a Telecinco

Els mitjans digitals s'han fet ressò de la notícia i asseguren que segurament canviarà la història de la premsa rosa. El primer episodi s'emetrà aquest diumenge 21 de març dins del programa 'Domingo Deluxe'.

A les deu de la nit, tots els espanyols podran veure aquesta sèrie documental de 'La Fábrica de la Tele', que ha estat l'encarregada de tirar endavant contra tot pronòstic el documental, ja que Rocío Carrasco sempre ha estat molt reticent a parlar de la seva vida privada en un plató de televisió.

Amb tot això, veurem si finalment Rocío Carraco decideix aparèixer en el plató del 'Deluxe' per comentar la primera part de 'Rocío: Explicar la verdad para seguir viva'.


Comentaris

envia el comentari