YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

David Flores Carrasco rep novetats de la seva mare (i no li han agradat)

Rocío Carrasco tornarà a acaparar totes les mirades

Imatge d'arxiu de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco torna a TVE | CatalunyaDiari

Rocío Carrasco va sorprendre a tothom la setmana passada quan no va acudir com a col·laboradora a 'Lazos de Sangre', el programa de TVE. Coincidint amb la primera entrevista en exclusiva a la seva filla Rocío Flores, tots els ulls estaven posats en què diria la filla de Rocío Jurado, però finalment aquesta va decidir no estar present al programa, cosa que va aixecar tota mena de rumors.

Ara que ja han passat diversos dies des de l'enrenou que van causar les declaracions de la seva filla, Rocío Carrasco reapareixerà en antena aquest mateix dimecres 8 de juliol. La seva absència va donar pas a especulacions que afirmaven que Rociíto havia fet un pas enrere per preparar una roda de premsa, on aclariria els motius del distanciament dels seus fills, però finalment sembla que això no arribarà a passar.

Segons explica la revista 'Semana', fonts pròximes la filla de 'la més gran' asseguren que la seva absència no va ser a causa dels comentaris que circulaven sobre ella pels mitjans de comunicació, sinó que la seva presència a 'Lazos de Sangre' està sotmesa a aquells temes que tracten sobre personatges amb els quals hagi tingut algun tipus de relació.

Carrasco no ha demanat més diners per la seva intervenció

Així mateix, assenyalen que Rocío Carrasco no ha demanat més diners per la seva intervenció, com s'ha rumorejat, i que el seu contracte en l'ens públic seguirà estant vigent. La nova entrega del programa tractarà sobre Laura Valenzuela amb qui Rocío té una excel·lent relació des que es van conèixer a 'Día a Día' juntament amb la seva filla, Lara Dibildos, d'aquí que la seva presència en el programa d'aquesta nit estigui més que justificada.

Amb tot, sembla que Rocío Carrasco podrà aportar les vivències i les anècdotes que l'uneixen a la família des de fa anys. Quedarà a l'aire si la dona de Fidel Albiac es pronunciarà sobre les últimes notícies que han sorgit sobre ella, seguint el consell que María Teresa Campos  li va donar: «S'ha acabat, això no pot ser, que tu, i t'entenc i comprenc, estiguis callada, però són inhumanes determinades coses».

Amb la seva possible intervenció al programa de TVE s'obre una nova oportunitat perquè Rocío Carrasco  d'un cop sobre la taula i expliqui la seva veritat, però fonts pròximes a Rociíto asseguren que no es pronunciarà: «Ella seguirà en la seva línia sense parlar i mantenint-se al marge».


Comentaris

envia el comentari