Pla de David Flores Carrasco passejant pel carrer

«S'ha operat»: David Flores, fill de Rocío Carrasco, ja no és com el recordem

David Flores ha pres una decisió que afecta directament a la seva estètica

David Flores Carrasco s'ha sotmès a una operació que ha transformat per complet la seva imatge. És ben sabut que el món dels famosos està caracteritzat per moltes coses i, sense cap dubte, les intervencions quirúrgiques és una de les principals.

I és que és molt habitual veure a les 'celebrities' sotmetre's a operacions per modificar o corregir alguns defectes superficials. Tanmateix, aquesta mena de processos estètics solen tenir uns preus molt elevats, de manera que no tothom té accés.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i això, no només els personatges rellevants se sotmeten a aquestes operacions, sinó també els seus familiars. Fins i tot, en moltes ocasions, hem vist com 'el fill de' o 'la cosina de' s'ha sotmès a una intervenció per acabar amb els complexos.

Sense arribar a ser un personatge de rellevància per a la premsa del cor, s'han convertit en notícia pel seu parentiu amb algun d'ells. De fet, una de les famílies que més hores ocupa a la televisió és el clan de la Jurado, ja que qualsevol integrant és notícia.

A més, des que s'emetés el documental, la família al complet s'ha convertit en el principal objectiu de la premsa. Per això, aquesta setmana, la filla gran d'Antonio David ha compartit una instantània on s'aprecia un gran canvi en David Flores.

I és que, segons sembla, a la imatge s'aprecia que el jove s'ha sotmès a una operació i totes les mirades s'han centrat especialment en el seu nou cabell.

L'operació de David Flores que li fa lluir diferent

David Flores és un dels familiars de 'la Més Gran' més desconeguts del moment. De fet, el seu entorn s'encarrega que aquest anonimat es mantingui i que es compleixi per part dels mitjans de comunicació.

Així i tot, ells són els primers que, en comptades ocasions, li han exposat amb una finalitat lucrativa o per llançar un missatge a Rocío Carrasco. Però des de la victòria d'Olga Moreno a 'Supervivientes', no havíem tornat a veure-li més enllà d'alguna instantània familiar.

De fet, molts rumors apunten que la família hauria compartit pocs moments junts durant la temporada estival. És més, ahir mateix va sortir un reportatge en el programa 'Viva la Vida' on asseguraven que Moreno passava els seus dies allunyada del seu entorn més proper.

Però per callar totes les especulacions sobre una tensa relació, el nucli familiar va decidir celebrar un dinar i Rocío Flores no va dubtar a compartir-lo. A través del seu Instagram va publicar una 'storie' on figuraven tots els integrants compartint un dinar junts.

En ella s'aprecia al matrimoni, els fills d'ell i el xicot de la jove que va publicar la instantània. No obstant això, en ella hi ha un detall de què tothom s'ha adonat i no ha passat per a res desapercebut.

El net de l'artista mostrava una imatge diferent de la qual estem acostumats. I és que es pot apreciar que s'ha sotmès a una operació per empeltar-se cabell i tapar els clars signes d'una alopècia precoç.

De fet, pot apreciar-se en la imatge els signes clars que deixen aquesta mena d'intervencions i una cabellera més poblada que uns mesos enrere. A més, la seva aparença física s'ha modificat i el canvi és notable a simple vista.

A les xarxes socials tothom està comentant aquest nou 'look' i opinant que el jove està més afavorit. Molts mostren el seu suport al jove assegurant que amb el canvi se li aprecia més feliç i segur. Sens dubte, ha estat una bona decisió si ell es troba a gust amb el resultat i ha acabat amb el complex que tenia.

Així doncs, després d'aquesta intervenció, David Flores sembla una persona nova i la seva imatge sembla totalment renovada i sobretot diferent de la qual estàvem acostumats a veure.