Alba Carrillo somrient i passejant pel carrer

Alba Carrillo destrossa Rocío Flores pel seu físic amb un dur missatge

Alba Carrillo es caracteritza per llançar atacs sense pensar en les conseqüències i aquesta vegada ha posat el focus sobre Rocío Flores

Alba Carrillo ha llançat un missatge destructiu contra Rocío Flores on l'ataca pel seu físic. És ben sabut, que la model és una de les cares més habituals dins l'univers de Telecinco, ja que ha participat en tots els concursos i també ha col·laborat per a molts programes de la cadena.

A més, les seves intervencions i participacions han estat marcades per la polèmica i sempre s'ha situat com una aposta segura per generar continguts.

De fet, una de les seves experiències més impactants va ser a 'Supervivientes', on va protagonitzar una de les topades més sonades de la televisió al costat de Gloria Camila.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La seva actitud envers les persones enemistades amb la seva gran amiga Rocío és sempre la mateixa. Es mostra molt crítica amb aquestes i també amb aquells que han compartit espai, convertint-los en els seus enemics.

Així mateix, és important esmentar la tensa relació que va mantenir amb Antonio David durant la participació de tots dos en 'GH VIP'. Actualment, el comportament de la model és comprensible, ja que ella era coneixedora de tota la història que va explicar fa uns mesos la seva amiga.

D'altra banda, aquesta setmana s'ha estrenat el nou 'reality' de 'Secret Story' en què participa la mare de la tertuliana. Després d'unes declaracions de Rocío Flores, Alba Carrillo no ha dubtat a respondre-la i enviar-li un dur missatge sobre el seu físic.

Alba Carrillo destrueix a Rocío Flores amb un dur missatge

El retorn de la neta de 'la Més Gran' ha estat marcat per la polèmica i el conflicte. I és que Rocío torna a formar part de l'equip del 'Programa de Ana Rosa' per comentar tots els aspectes rellevants del nou concurs.

Tanmateix, la seva tornada ha estat protagonitzada per un canvi d'actitud notable i una declaració d'intencions molt taxativa. Lluny de complir-lo, ja s'ha vist embolicada en una nova polèmica després del seu posicionament amb els concursants.

Durant la revisió del que va passar la primera nit de concurs, Rocío Flores va assegurar que Lucía Pariente no és del seu grat i que no li agrada gens. I, lluny d'estar callada, Alba Carrillo ha sortit en defensa de la seva mare i li ha llançat un atac directe a la col·laboradora.

En la seva intervenció a 'Sálvame', la model va començar un al·legat que va anar pujant de to fins a acabar insultant la jove. Primer va començar enviant-li un gran petó irònic a aquesta i va posar en dubte la seva objectivitat a l'hora d'analitzar el concurs.

«Jo he de defensar la meva mare, no sé si saps el que és això», va llançar sense cap reflexió. Un atac directe que amb total seguretat no va ser ben rebut. Tot seguit, li va donar a la jove on més mal li fa, assegurant que a les mares cal tenir-les respecte i afecte.

La va reptar perquè exposés els motius pels quals no li queia bé la seva mare, però, així i tot, no espera cap resposta, ja que ella mateixa es va respondre. Va confirmar que la raó es devia a la seva amistat amb la seva mare i que no era capaç de dissociar les coses.

Lluny d'aturar o que algú del programa la parés, Carrillo va seguir amb els atacs. «A tu la teva mare no et farà mal, però a mi la meva sí que em fa mal i soc aquí per defensar-la, així que t'envio un petó», va sentenciar amb molta duresa.

Per rematar la va convidar que es preocupés més per la seva mare que per les dietes, ja que està mostrant una obsessió enorme per aprimar-se. «Necessita una escudella», va assegurar molesta per tota la situació.

Després d'això, estem sent partícips d'una batalla mediàtica que només acaba de començar. I és que amb total seguretat Rocío Flores respondrà amb un altre atac o potser ignorarà les acusacions d'Alba Carrillo. Sens dubte, un missatge molt dur i típic de la model.