Tom Brusse amb rostre seriós i jaqueta rosa en un plató de Telecinco

Tom Brusse fa embogir Jorge Javier: «Vaig estar amb un home fa uns mesos»

Tom Brusse confessa que ha tingut relacions homosexuals

Tom Brusse s'ha sotmès a la prova de la veritat en 'Sábado Deluxe' i els resultats han deixat sense alè al presentador del programa. Tot va succeir quan Jorge Javier Vázquez va esclatar en descobrir que el seu estimat francès ha mantingut relacions sexuals amb homes.

Tom Brusse va saltar a la fama després de la seva participació en 'La Isla de las Tentaciones', i Telecinco no va trigar a adonar-se que era un bon fitxatge. Per això, ha participat en diversos programes de la cadena i manté una curiosa amistat amb el líder de 'Sálvame'.

I és que Jorge Javier ha reconegut que se sent atret pel jove, encara que sempre va pensar que no tenia cap possibilitat amb ell. Però, després del seu pas pel polígraf tot ha canviat, ja que l'ex de Melyssa Pinto ha revelat que és més obert del que va assegurar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tom no ha tingut cap problema en assumir que era infidel per naturalesa: «Li he posat les banyes a totes les meves xicotes». No obstant això, li ha costat una mica més reconèixer que ha mantingut trobades homosexuals en alguna ocasió.

«Va ser fa uns mesos, en una orgia i l'hi vaig fer jo a ell, ell a mi no. Vaig sentir una cosa molt semblant a la penetració en dones», declarava intentant justificar les seves trobades.

Els col·laboradors del 'Deluxe' no han pogut contenir l'emoció en sentir la resposta de l'entrevistat. Així mateix, van adonar-se que estava passant un mal moment i van intentar restar-li pes a l'assumpte fent comentaris jocosos.

Jorge Javier Vázquez llança un advertiment: «Jo el vaig veure primer»

Jorge Javier ha treballat amb Tom Brusse en molts programes i en cap s'ha molestat a dissimular que se sentia atret per ell. Encara que sempre va pensar que el seu romanç era imposable, també ha jugat amb la possibilitat que el jove caigués a les seves xarxes.

El presentador entén que hi hagi molts homes interessats en el seu futur amant, però els ha fet una advertència: «Jo el vaig veure primer». Aquestes declaracions van trencar la tensió i Tom es va sentir més relaxat després que el polígraf revelés el seu secret.

L'exsupervivent va acabar confessant els aspectes més íntims de les seves relacions, fins i tot va reconèixer que és incapaç de ser fidel. «He estat en orgies a Marbella i a Madrid, també he fet trios i li he posat les banyes a totes les meves parelles».

Les xarxes socials han aplaudit la sinceritat del francès, tot i que també ha rebut crítiques per no reconèixer a temps les seves inclinacions. I és que l'acusen d'haver jugat a la distracció i de no aprofundir massa en certs aspectes.

Tom Brusse se sent atret per algú de 'Sálvame'

Tom s'ha compromès a reflexionar sobre la seva situació, ja que no està orgullós d'haver fet patir a tantes dones. «És una cosa del qual em penedeixo l'endemà, però que torno a fer una vegada i una altra», comentava respecte a les contínues infidelitats.

Jorge Javier va quedar-se molt sorprès en assabentar-se que Brusse estaria disposat a tenir una trobada íntima amb Alba Carrillo. «Hi hauria relacions amb ella, és una dona molt maca», comentava amb un somriure a la cara.

L'empresari assumeix que no té bona memòria, així que li resulta bastant complicat crear mentides per cobrir les seves infidelitats. Tanmateix, entén que és una cosa que no està bé, ja que ha fet patir a molta gent i s'està esforçant per canviar.

No obstant això, el presentador no confia en aquestes paraules, ja que no és el primer cop que el francès fa una promesa d'aquesta mena. Tot i això, ell assegura que ja ha fet els primers passos per convertir-se en un home nou i gaudir del sexe d'una altra manera.

Mentrestant, el català segueix somiant en conèixer millor a Tom i més després de conèixer les seves divagacions homosexuals. «No hi ha en aquests moments persona més feliç que jo, gràcies», li confessava el presentador.