Ainhoa Arteta a l'estrena de Prodigios a Madrid, el 13 de febrer del 2020

Primeres paraules d'Ainhoa Arteta després d'estar a punt de morir

Ainhoa Arteta ha ofert les seves primeres impressions després de perdre les falanges de dos dits

Ainhoa Arteta centra de nou l'atenció de la premsa després de sortir al pas de les informacions publicades sobre la seva salut i sobre el seu divorci. L'artista espanyola, que en aquestes últimes setmanes ha estat focus de la notícia pel seu complicat estat de salut i per la separació del seu marit Matías Urrea, ha parat totes les especulacions possibles.

El cas és que Arteta ha emès un extens comunicat en el qual reflecteix el seu malestar amb certes informacions que s'han publicat.

Les últimes notícies sobre Ainhoa Arteta exposaven que havia estat sotmesa a l'amputació de dos dits després de patir una sèpsia. I l'havia patit després del seu ingrés hospitalari per un greu còlic nefrític. Venen mals temps per a la soprano, que no aixeca cap des de fa uns mesos.

Ainhoa Arteta esclata després de les informacions publicades sobre el seu matrimoni

L'artista basca, que actualment es troba recuperant-se a Bilbao, està amb «un estat d'ànim bastant baix», assegura Setmana. Està clar que tot el que s'ha dit sobre la seva persona l'ha minat de manera notable i ha dit prou. No ha ajudat tampoc que se sàpiga que se separarà del seu marit, Matías Urrea, que han decidit divorciar-després de dos anys casats.

Hi ha rumors que asseguren que la cantant lírica no «tractava bé» al seu marit, cosa que és molt difícil de demostrar sense cap prova. Veient tots els rumors que han anat sortint en aquests últims dies, Ainhoa Arteta s'ha cansat de totes aquestes enraonies i ha estat contundent. No permetrà que es publiquin notícia d'aquest calat sobre la seva persona.

«Davant les notícies que en diversos mitjans de comunicació s'estan publicant sobre la situació d'intimitat sentimental i de l'estat de salut física de la soprano, Ainhoa Arteta Ibarolaburu, abocant-hi falsedats, valoracions i/o imatges que atempten o poden atemptar contra la seva dignitat, honor i intimitat com a persona i artista, es fa expressa reserva de l'ús de contes drets li emparen en tots els ordres jurisdiccionals, fins al militar si fos necessari», diu el comunicat que publica la revista Setmana.

Al seu torn, des del cercle més proper de l'artista basca asseguren que «no s'aturarà a l'hora de defensar el seu honor i intimitat». Així ho ha deixat clar en aquesta nota i ha sentenciat que recorrerà a la justícia si a si ho considera l'artista.

«El més important és que em vaig salvar i per això puc dir que el 26 de juliol vaig tornar a néixer»

A més, després de conèixer la seva separació de Matías Urrea, després de passar la COVID-19 i la posterior amputació de dues falanges, la soprano ha confessat com està en l'actualitat.

Segons publica el diari ABC, després de superar el coronavirus i estar confinada, va patir un còlic nefrític a Jerez, on estava de vacances.

«En empitjorar el meu estat general em van traslladar en helicòpter a l'hospital de Sevilla, on vaig estar durant sis dies en un coma induït. Per a mi, el més important és que em vaig salvar. Per això puc dir que el 26 de juliol vaig tornar a néixer», confessa emocionada.

«Conseqüència de la intubació i el que vaig viure tinc ferides de guerra a les mans i peus. Avui la meva prioritat és cuidar-me i sanar-me sencera i de la resta tant me fa el que diguin o deixin de dir. Els meus fills, gràcies a Déu, estan bé i jo he de recuperar-me. Això és ara mateix l'únic que puc comentar», revela Arteta.