L'exparella televisiva María Teresa Campos i Bigoti Arrocet

«Em va fer pena»: Bigote dona el cop definitiu a María Teresa Campos

Bigote Arrocet va xerrar sobre la seva polèmica ruptura amb María Teresa Campos

Bigote Arrocet està acaparant alguns dels titulars més sorprenents que s'han generat en els primers dies de convivència a 'Secret Story'. El cas és que, després de molt temps en silenci, el còmic ha parlat de la que va ser la seva parella, María Teresa Campos, durant cinc anys.

Arrocet s'ha sincerat en un moment donat amb una de les participants més incisives de l'edició del programa. Així doncs, ha xerrat llargament amb Isabel Rábago, on ha deixat clar que va finalitzar la seva relació amb la matriarca de les Campos quan tot estava malament entre ells.

Entre altres coses, Bigote va revelar que hi havia hagut una primera topada en què va abandonar la casa que compartien a Madrid. «Jo ja havia marxat una vegada, però com l'estimava, em va fer pena i vaig tornar», confessava fa unes hores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Bigote Arrocet explica el veritable motiu de la seva ruptura amb María Teresa Campos

«Jo esperava que sortís d'ella explicar la veritat. Van dir que jo havia marxat per WhatsApp i això és mentida total. Com penses amb la meva edat aquesta pallassada?», ha assegurat mentre es trencava en recordar aquells moments viscuts.

Alhora, deia que «a la llarga la veritat aflora». Segons el seu relat, el problema va començar quan la periodista malaguenya no va voler acudir amb ell a la cerimònia del lliurament d'un premi que rebria. «Li vaig dir que jo marxava», revelava.

«Quan tu estàs amb algú, has de ser aparent, i més a l'edat d'un que ja no té 20 anys. No m'agrada barallar. La primera baralla està bé, però després arriben altres i a mi això no em va», ha sentenciat.

Mentrestant, Isabel Rábago no donava crèdit al qual estava sentint, ni curta ni mandrosa, incidia en certs assumptes sobre aquesta ruptura. Per això, li va preguntar a Bigote si no volia mantenir una conversa amb la seva exparella per aclarir les coses.

L'humorista argentí-xilè contestava de manera molt contundent. «Algun dia la tindré, però això t'ho ha de demanar el cos. Fer les coses forçosament a la vida no va amb mi».

Bigote Arrocet nega que hagi deixat a María Teresa Campos per WhatsApp

D'altra banda, Bigote ha recalcat que no va deixar a María Teresa Campos enviant-li un Whatsapp: «Això és incert». De fet, afirmava que havien finalitzat la relació de sis anys com a persones adultes. «Va ser parlat», i ha assegurat que la versió de la periodista és una «mentida».

«S'ha parlat tot el que han volgut i més, que soc un covard. Quan les coses s'acaben, s'acaben. Quan tu marxes d'una casa, marxes», deia contundent.

Un altre tema espinós és el de la seva marxa de la casa de María Teresa Campos sense haver-se endut les seves pertinences. Però, tanmateix, aquest és un tema al qual Bigote Arrocet no li ha donat massa importància.

«Que llenci les coses», ha dit Bigote. A més, ha explicat que la ruptura definitiva va tenir lloc després d'una forta discussió. Però, el més fort de la conversa a 'Secret Story' es va sentir quan va confessar que ja havia marxat en una altra ocasió de la casa.

«És clar, com jo l'estimava, em va fer pena i vaig tornar», va afirmar. Unes paraules que no han sigut ben rebudes per les integrants de la família de María Teresa Campos

«Que plori no em fa pena perquè Teresa ha plorat i molt», deia molt enfadada Alejandra Rubio. Així mateix, la jove col·laboradora de 'Viva la vida' defensava com mai l'explicat per la seva àvia.

«Ella va quedar malament explicant això, per a mi és una humiliació i no té cap necessitat de mentir en això». Apuntava també que hi ha un missatge que és clar i definitiu sobre la versió explicada per María Teresa.