Julia Janeiro posant al camp

Julia Janeiro es confessa: Els seus secrets més ben guardats al descobert

La filla de Jesulín ha volgut sincerar-se amb els seus seguidors

Julia Janeiro s'ha convertit en poc menys d'un any en un veritable reclam per a la premsa del cor. Després d'haver complert els 18 anys i presumint d'un imponent físic, la jove acapara mirades allà per on passa.

A diferència de la seva germana Andrea, la filla menor de Jesulín es troba cada vegada més còmoda sent una figura pública.

Tot el contrari a la filla que té en comú amb Belén Esteban, que optava per l'anonimat i ha seguit el seu camí molt lluny del focus dels mitjans de comunicació. Això sí, recentment es donava a conèixer que s'havia graduat amb honors en la carrera de comunicació que estudiava al Regne Unit.

Per la seva banda, Julia sembla que vol donar-se a conèixer cada vegada més, tot i que en un primer moment l'allau d'atenció rebuda l'espantés una mica. I just per això ha permès als seus seguidors que li facin preguntes i ella obrir-se.

Julia Janeiro s'obre amb els seus seguidors

De fet, ha revelat molts dels seus plans i aspiracions. «Vull seguir estudiant, començar nous projectes i millorar moltes coses de mi mateixa», ha confessat.

A més, assegurava que en 10 anys es veia «treballant en el que m'agradi, graduada i viatjant molt».

Per tant, sembla que la jove té molt clar que pensa seguir formant-se malgrat la seva acabada d'estrenar faceta com influencer en xarxes socials. A Instagram ja reuneix gairebé 200.000 seguidors i ha aconseguit verificar el seu perfil, encara que prefereix mantenir-lo en privat per evitar mirades indiscretes.

Això sí, també hi ha hagut moments en què ha volgut fer-lo públic, quan hem pogut comprovar la seva faceta més tendra. I és que deixava molt clar el gran afecte que sent pel seu pare, Jesús Janeiro, amb una preciosa imatge dels dos junts.

I pel que fa a les seves confessions, arribava fins i tot a reconèixer un dels seus majors defectes. «He d'aprendre a pensar les coses abans de fer-les», assenyalava. El que revela que potser és massa impulsiva a l'hora de fer les coses.

A més, també revelava que només mesura 1,58 metres d'alçada, encara que a les fotos sembla ser més gran.

Indirectes a les xarxes socials 

D'altra banda, també aprofitava per llançar algun missatge. «Quan estimo a algú ho faig tot per aquesta persona. Ja no sóc tan orgullosa com abans».

Aquest últim mes s'ha especulat que la relació entre Julia i la seva parella, Bryan Mejía pogués haver acabat. I encara que ella mai ha volgut parlar sobre cap tema personal, tancava els rumors mitjançant una tendra imatge en què el seu noi apareixia abraçant el seu gatet.

La filla de Jesulín i Campanario deixava molt clar que la seva adorable mascota és el seu gran amor. De fet, sembla que conquista a tot el que se li acosta. «Em vol treure el xicot», feia broma al costat d'una tendra instantània del futbolista amb 'el seu nadó'.

Així, a l'haver esborrat tot rastre de Bryan del seu perfil, podria tractar-se d'una simple estratègia com influencer. Sobretot, per no enfocar el contingut en la seva vida personal.

Julia ja comença a complir amb nombrosos compromisos professionals, ja que diferents marques es barallen per ella des que va ser major d'edat. Encara que han hagut d'esperar diversos mesos fins que la jove s'ha animat a desenvolupar aquesta faceta.

Ara Janeiro sembla tenir molt clar que aquesta és la professió a la qual vol dedicar-se de moment, i a poc a poc s'ha anat obrint al món i amb els seus seguidors.

Segons experts, ja estaria cobrant entre 500 i 750 euros, mínim, per publicació. Un gran al·licient pel qual voldria fer-ho el millor possible i demostrar que realment val per a això.