YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

David Flores, de pedra: La seva germana Rocío revela finalment la seva feina

Rocío Flores és criticada pel seu estil de vida i esclata a Instagram

Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'
Rocío Flores és criticada pel seu estil de vida i esclata a Instagram | Telecinco

Després de participar a 'Supervivientes', Rocío Flores ha decidit mantenir-se fora del focus mediàtic. Ara bé, els mitjans de comunicació segueixen trucant-la perquè parli de la seva vida privada i sobre la relació que té amb la seva mare, Rocío Carrasco. L'objectiu de la jove és allunyar-se de la televisió després d'haver defensat al seu pare a 'GH VIP' i concursat al 'reality' de supervivència.

Malgrat els esforços de la jove per desaparèixer del focus mediàtic, ha estat molt exposada a Instagram, on diàriament augmenta el nombre de seguidors. Rocío ja és un personatge més de la premsa rosa, i la filla de l'exguàrdia civil ha de viure amb les crítiques diàries dels 'haters' que visiten les seves xarxes socials.

Rocío Flores esclata a Instagram

Rocío Flores no pot més amb l'assetjament que rep a les xarxes socials i, definitivament, ha esclatat al seu perfil personal d'Instagram. Rocío ha contestat a tots aquells seguidors que posen en dubte el seu estil de vida.

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha publicat un text dividit en diversos punts, amb el qual ha contestat sense embuts a les crítiques d'alguns dels seus seguidors. «Mai faig això, però a vegades és necessari expressar la pressió que rebem moltes persones com jo diàriament a les xarxes socials», ha començat explicant Rocío Flores.

«Tinc moltes obligacions», sentencia la 'influencer'

Un dels seguidors de Rocío va criticar-la per «anar d'emprenedora com si tinguessis obligacions quan t'ha vingut tot rodó», a més d'acusar-la de no tenir «ofici ni benefici». Per si no n'hi hagués prou, el seguidor també posava en dubte l'aparença física de Rocío Flores i li recalcava que tot el que té és gràcies a la seva família. 

Tot i que Rocío Flores no sol respondre a aquest tipus de persones, en aquesta ocasió no ha pogut controlar-ho i ha revelat informació de la seva vida privada. «Soc emprenedora perquè treballo com a autònoma, des de molt abans de sortir a la televisió. Vaig estudiar un Grau superior de Nutrició i Dietètica», i encara que molta gent pot pensar el contrari, «tinc moltes obligacions».

Criticada pel seu físic

En relació amb el comentari que manifesta la sort que ha tingut Rocío Flores per pertànyer a una família famosa, la jove dona la cara i reconeix que si no hagués estat així, mai hauria pogut participar a 'Supervivientes'. 

Finalment, la germana de David Flores ha volgut contestar al comentari sobre el seu pes actual: «Em sembla patètic i ridícul», però no l'afecta, ja que afirma que «ofèn qui pot i no qui vol. Aquesta etapa vaig passar-la fa molt temps». Per finalitzar, Rocío ha manifestat que, tot i la felicitat que mostra, «problemes en tenim tots» i tot el que ha aconseguit durant la seva vida li ha costat molt.


Comentaris

envia el comentari