YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El dia que Cristina i Helena es convertiran en dues de les dones més riques d'Espanya

Pilar Eyre explica en què invertiran els diners les infantes

El rei emèrit Joan Carles I en una imatge d'arxiu
Joan Carles I convertirà en milionàries a les seves filles | Europa Press

Les grans polèmiques que van portar a Joan Carles I a marxar-se fora d'Espanya, també van suposar la renúncia de Felip VI a l'herència del seu pare el mes de març passat. Una imminent decisió per part del cap d'Estat que ha derivat en què les infantes Helena i Cristina s'hagin convertit en les grans beneficiàries de la gran fortuna de l'Emèrit.

Segons les revistes 'Forbes' i 'The New York Times', el marit de donya Sofia posseeix un capital de 1.800 milions d'euros que quan mori no es quedarà als llimbs. Tal com ha informat la periodista Pilar Eyre al seu blog de 'Lecturas', seran les infantes Helena i Cristina les qui rebin la fortuna a la qual ha renunciat el seu germà. «El seu pare les convertirà en dones riques en el seu testament». 

Les infantes, a un pas d'entrar en la llista de les més riques

Quan mori l'Emèrit, cadascuna de les filles del rei Joan Carles rebrà 900 milions d'euros. Uns diners que constituirà tota una revolució en la vida d'ambdues. 

«Les germanes Borbó competint d'igual a igual amb les germanes Kolowitz o les Daurella, les de la Coca-Coca! I amb les filles d'Ortega, i amb Ana Patricia Botín», ha destacat Pilar Eyre en el seu blog.

Segons l'última enumeració publicada per la revista 'Forbes' el novembre del 2020, Sandra Ortega és la més rica d'Espanya amb 5.600 milions d'euros. A la filla d’Amancio Ortega li segueixen Hortensia Herrero, amb 2.400 milions d'euros; Alicia Koplowitz (Omega Capital), amb 2.200 milions d'euros; i María del Pino Calvo-Sotelo, amb 1.900 milions d'euros. 

Per tant, quan les infantes rebin els diners després de la mort de Joan Carles I, entraran en la llista de les dones més riques del país i es posicionaran en primer lloc. La periodista especialitzada en la Casa Reial no sols ha recalcat la notable diferència que sofriran els comptes bancaris de les infantes, sinó que també ha destacat el canvi que hi haurà en la relació amb la resta dels seus familiars i en els seus plans. 

Què faran les infantes amb els diners?

Així mateix, Pilar Eyre ha anat un pas més enllà i s'ha atrevit a dir què és el que farà cadascuna amb els diners que rebi. «Cristina compraria una casa a Madrid perquè la seva mala relació amb Letícia, quan mori Sofia, li tanca les portes de Sarsuela. Té ganes de deixar Suïssa. El futur professional d’Urdangarin no és falaguer i ella està a punt de tramitar la seva sortida de La Caixa», ha dit la periodista sobre la menor de les dues germanes. 

Respecte a la primogènita de don Joan Carlos i donya Sofia, ha assenyalat que amb els diners de l'herència «podria comprar-se una finca amb cavalls i caça menor» perquè és una fidel «amant del camperol». 

Finalment, Pilar Eyre ha revelat que amb la fortuna que heretin del seu pare, les infantes «seran més riques que el seu germà, que només compta amb la seva assignació anual».

La renúncia de Felip VI

Felip VI va anunciar que renunciava a l'herència del seu pare el passat 15 de març de 2020, després que sortissin a la llum diferents informacions que revelaven que el monarca constava com a beneficiari de dues fundacions que l'Emèrit posseïa a Suïssa i que estaven sent investigades per presumptes delictes de blanqueig de capitals. 

Per aquest motiu, la Casa Reial va emetre un comunicat on van anunciar que el fill de la reina Sofia denegava rebre l'herència de l'excap d'Estat que «personalment li pogués correspondre», així com «a qualsevol actiu, inversió o estructura financera l'origen o la finalitat de la qual» no constessin «d'acord amb la legalitat o amb els criteris de rectitud i integritat que regeixen la seva activitat institucional i privada i que han d'informar l'activitat de la Corona».


Comentaris

envia el comentari