Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

Possible embaràs a 'Sálvame': Canales Rivera sospita d'una col·laboradora pel seu físic

La notícia ha saltat gràcies a un comentari que es va colar ahir en directe a pocs minuts d'acabar el programa

A 'Sálvame' hi ha molt pocs secrets que es puguin guardar, ja que són molts els col·laboradors que passen al llarg de la setmana pel plató i, per aquest motiu, els rumors i les confidències corren com la pólvora. Encara que entre companys es prometin fidelitat, de vegades, hi ha alguns temes que acaben sortint a la llum i arriben a oïdes dels espectadors.

Durant el programa d'ahir, Jorge Javier Vázquez va proposar un repte a Anabel Pantoja. Aquest no era un altre que fer un posat nua sobre la neu, que encara s'acumula als jardins de Mediaset. I aquesta, per sorpresa de tots, va acceptar. El repte es va dur a terme en els últims minuts del programa d'ahir i, mentre ella es trobava a l'exterior de plató, es va sentir un comentari d'un company que ha molestat molt a la neboda d'Isabel Pantoja.

Algun dels col·laboradors masculins que ahir es trobava en el programa, Kiko Matamoros, Canales Rivera o Alonso Caparrós, va deixar caure que Anabel estava embarassada i, encara que aquesta no no ha sentir en directe en aquell moment, li ha arribat per boca d'algun oient, que sí que ahir es va quedar amb aquest breu però incendiari comentari.
 

Anabel demana explicacions en directe a 'Sálvame'

Aquest dimecres Anabel ha tornat al programa i ha demanat explicacions a Kiko Matamoros pel comentari. Aquest ha descartat completament haver verbalitzat la frase en qüestió i, segons Anabel, Alonso Caparrós queda totalment exculpat. Finalment, doncs, Matamoros ha culpat Canales Rivera, que ha estat qui presumptament va arribar a dir que la seva companya estava embarassada quan s'emetien imatges d'ella, sense roba, sobre la neu dels jardins de Mediaset.

El comentari, com era d'esperar, no ha caigut gens bé a la protagonista, que ha volgut cantar avui mateix les quaranta als seus companys. Anabel Pantoja sospita que el comentari es va fer amb molt mala intenció, aprofitant per dir la seva sobre el seu físic, cosa que la col·laboradora ja ha viscut prèviament al programa, tot i que sempre ha intentat prendre-s'ho amb molt d'humor.

En aquesta ocasió, però, Anabel Pantoja no vol deixar passar per alt la possible falta de respecte d'un dels seus companys i per això ha volgut arribar fins al final de l'assumpte, per descobrir qui havia estat el que havia verbalitzat tal comentari fora de to.