Dani Mateo presentant el programa de laSexta 'Zapeando'

Dani Mateo demana perdó en directe per un acudit: «He trepitjat la línia»

Segons ha dit Mateo el director li ha cridat l'atenció pel comentari

Un dels col·laboradors de Zapeando ha rebut una 'tirada d'orelles' en ple directe per part del director del programa. Aquest dimecres, l'espai televisiu de laSexta, on participen el Gran Wyoming i Dani Mateo, entre d'altres, estava comentant temes d'actualitat quan s'ha produït un desafortunat comentari.

Un dels temes d'actualitat comentats ha estat l'original estratègia que ha impulsat una pastisseria alemanya per ajudar a la població a perdre la por a la vacuna contra el coronavirus i conscienciar-los de la seva importància. Així doncs, segons han comentat els col·laboradors del programa, la pastisseria ha decidit crear tot un seguit de pastissos de massapà amb forma de xeringa, tot simulant, la vacuna contra la Covid.

La 'dolça' notícia l'ha presentat la col·laboradora Lorena Castell: «Està fet de massapà. És una forma dolça de perdre la por a les injeccions. El seu creador assegura que es poden prendre les dosis que es vulguin i que no té efectes secundaris, més enllà d'agafar alguns quilets pel sucre», afegia tot bromejant.

Ha estat just en aquest moment quan el presentador Dani Mateo ha deixat anar un acudit 'pujat de to' que no ha tingut l'efecte esperat: «És com el Calippo, que també és una bona forma de perdre la por». El comentari ha estat acompanyant dels riures dels companys de plató i, ràpidament, Miki Nadal, ha continuat amb el guió i ha afegit: «Si aquest fos la veritable vacuna contra el coronavirus la pròxima pandèmia seria de diabetis». El comentari de Mateo també ha fet riure a més d'un internauta.

No obstant això, el comentari de Dani Mateo no ha passat, suposadament, per alt al director del programa que no ha dubtat en cridar-li l'atenció a través del 'pinganillo': «Perdó, perdó, m'està renyint el director. Perdó, perdó, he trepitjat la línia, eh. Demano perdó per aquest últim acudit», ha dit després del comentari de Miki. Finalment, no ha quedat del tot clar si es tractava d'una nova broma de Mateo per rebaixar el to del seu últim comentari o si realment el director li ha dit alguna cosa.

Pedroche no entén la que s'ha 'liat' amb la seva foto

Aquest passat dimarts, la col·laboradora de 'Zapeando', Cristina Pedroche, confessava que no entenia la que «s'havia 'liat'» amb la foto que va publicar al seu perfil d'Instagram, el passat divendres, on apareix nua mentre medita i fa una postura de ioga sobre la neu de Madrid

Pedroche afirmava que a ella li agrada estar nua a casa seva i que no entenia les reaccions que s'havien produït per la foto. Mateo aprofitava per fer broma i afegia: «Com li va quedar Detroit. Estava damunt de la neu i sense cartó», tot referint-se al cul de Pedroche. Aquesta responia: «És un segon, no vaig estar deu hores meditant. En aquesta postura, el forat no es recolza a terra».

La fotografia compartida per Cristina Pedroche va rebre més de 250.000 m'agrades i més de 7.000 comentaris en poc més de 12 hores. Avui dia, la publicació supera els 366.000 'likes' i està ple de comentaris que donen suport a Pedroche i d'altres que estan en contra del que va fer.