Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La presentadora catalana Núria Marín aixecant els dits en una imatge de les xarxes socials

El gest d'un famós que ens ha deixat l'any 2020 que marcarà per sempre Núria Marín

La presentadora de Mediaset ha confessat una dolça anècdota als seus seguidors
La presentadora catalana Núria Marín aixecant els dits en una imatge de les xarxes socials
Núria Marín ha explicat una de les anècdotes que ha viscut amb Pau Donés | Instagram (@nuriasecret)

La mort de Pau Donés continua commocionant tot aquell qui recorda la vida del cantant de Jarabe de Palo. Per tots és sabut que Donés era, a més d’un gran artista, una persona amb molta empatia, sincera i propera amb tot aquell que s’apropava.

Mesos després de la seva mort encara se’l recorda i, a poc a poc, tot aquell qui el va conèixer acaba explicant alguna entranyable anècdota que confirma la bondat del cantant. Pau Donés ens va deixar a conseqüència d’un càncer durant aquest fatídic any 2020, però continua sorprenent la seva calidesa tot i ser un dels cantants més reconeguts del panorama espanyol.

Núria Marín explica la seva curiosa trobada amb Pau Donés

En aquesta ocasió ha estat Núria Marín, presentadora de Telecinco, qui ha compartit una curiosa anècdota que va viure amb Pau Donés. La que un dia va ser presentadora de ‘Cazamariposas’ ha jugat amb els seus seguidors d’Instagram a una sèrie d’endevinalles. El joc consistia en el fet que ella publicaria cinc afirmacions a les seves històries i els seus seguidors havien d’esbrinar quina de les frases era mentida.

Una de les anècdotes que va compartir afirmava que «Una vegada Pau Donés em va convidar a un got de llet al Colacao». El 79% dels votants va creure’s la història, mentre que el 21% van votar que aquesta era la mentida infiltrada. Per a sorpresa de tots, Núria Marín confirmava hores després que aquesta anècdota era totalment real.

La seva trobada, segons explica la presentadora, va succeir al lloc que va veure créixer i morir el cantant de Jarabe de Palo: la Vall d’Aran, lloc on Marín també va néixer. La presentadora de Mediaset afirma que «coincidien sovint», i al seu compte d’Instagram ha explicat com i perquè Donés va convidar-la a un got de llet amb Colacao. «Un dia vaig entrar al bar que ell estava, va aparèixer el meu pare que tenia amics en comú amb ell i jo vaig aprofitar per berenar. Era hivern i allà només em venia de gust prendre aquesta mena de coses», compartia a la seva història d’Instagram.

El passat 9 de juny, Pau Donés va deixar-nos als seus 53 anys a conseqüència d’un càncer de còlon contra el qual portava cinc anys lluitant. El seu últim regal va ser publicar la cançó ‘Eso que tú me das’, la qual va donar nom al documental que va gravar amb Jordi Évole dies abans de morir.