Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Susanna Griso

El futur de Susanna Griso i el seu marit, decidit: el que van fer el 15 de desembre

La periodista i Carles Torras ja han decidit el futur del seu matrimoni

Imatge de Susanna Griso
La periodista i Carles Torras ja han decidit el futur del seu matrimoni| Catalunya Diari


Poc abans de Nadal, els espectadors d'Antena 3 es quedaven impactats en conèixer la notícia de la separació de Susanna Griso i el seu marit, Carles Torras, després de 23 anys de matrimoni. A dos anys de complir les noces de plata, ningú s'esperava que la consolidada parella posés fi al seu matrimoni, del qual han nascut els seus tres fills en comú.

La parella de periodistes va contraure matrimoni el 1997, fruit del qual van néixer els dos fills biològics de la parella: Jan de 17 anys i Mireia de 14. A més, fa tan sols dos anys, l'estrella de 'Espejo Público' i el seu marit van prendre la decisió d'adoptar a Dorcette, que actualment té 6 anys.

La separació de Susanna Griso i el seu marit Carles Torras després de 23 anys casats

La notícia de la separació de Susanna Griso i el seu marit Carles Torras ha saltat a la llum recentment, però la veritat és que els rumors de ruptura ja havia sonat amb força en el passat. Segons havia confirmat la mateixa Susanna Griso fa un parell d'anys, la parella havia protagonitzat alguna discussió ideològica arran del 'procés' català.

Mentre que la periodista d'Antena 3 és una ferma defensora de la unitat d'Espanya, el seu marit reivindica la independència de Catalunya, una postura que ha provocat enfrontaments entre tots dos. Semblava que la unió de la parella era capaç de vèncer qualsevol picabaralla entre tots dos, però la seva actual separació posa en evidència que feia un temps que desitjaven emprendre nous camins separats.

Susanna Griso i Carles Torras: divorci o cessament temporal de la convivència?

Tot i que l'entorn més proper a la parella assegura que «s'han donat un temps», són molts els detalls que confirmen que aquesta separació seria tan definitiva com la de la infanta Elena de Borbó i Jaime de Marichalar, que el 2007 van anunciar un «cessament temporal de la seva convivència matrimonial» que mai es reprendria, segellant el divorci definitiu el 2010.

Alguns d'aquests importants detalls han sigut revelats en exclusiva per la revista 'Lecturas', que ha dedicat un reportatge especial sobre la separació de la parella de periodistes. A més, la revista fa un repàs a la gran llista de patrimoni que tots dos encara comparteixen.

Segons confirma la publicació, Susanna Griso i Carles Torras van formalitzar la seva relació en règim de separació de béns, una decisió clau a l'hora de repartir l'enorme patrimoni de la parella, format per costosos béns immobles i empreses. De fet, una decisió presa per la parella el passat 15 de desembre posaria de manifest la intenció de la parella de segellar una separació definitiva.
 

Què van fer el 15 de desembre Susanna Griso i Carles Torras?

El passat 15 de desembre, la parella de periodistes va fer un pas endavant en la seva separació en extingir l'empresa que tots dos van formar el 2008: 'Octubre Media'. L'extinció d'aquesta empresa, on l'única administradora és la comunicadora d'Antena 3, va suposar el primer pas per disgregar els assumptes econòmics que encara els uneixen.

No obstant això, aquest tan sols era un dels centenars d'esculls que té la parella per separar el seu patrimoni, atès que tots dos comparteixen la propietat de nombrosos béns immobles de gran valor econòmic i emocional. Barcelona, la Cerdanya, Platja d'Aro, Madrid i Àvila són algunes de les ciutats que la parella va triar en el seu moment per establir una residència familiar.

Encara queda per veure com es durà a terme aquest multimilionari repartiment, ja que és d'esperar que la parella no separi tots els béns. Al cap i a la fi, tenen tres fills en comú, que seran els hereus de tot el patrimoni collit pels seus famosos pares.