Imatge de Belén Esteban

Belén Esteban, apartada de 'Sálvame' per la seva malaltia (i l'accident d'ahir)

La col·laboradora haurà de romandre a casa fins que es recuperi


Belén Esteban no ha tingut un bon començament d'any. Fa molt de temps que la col·laboradora de 'Sálvame' es dedica al món de la televisió, però, a mesura que passen els anys, la seva salut comença a passar-li factura i a vegades ha de romandre a casa. Ella va ser la primera que, després del confinament, va decidir no acudir al plató a causa de la diabetis que pateix perquè la situa com a persona de risc.

La de Paracuellos sorprenia l'audiència dimarts passat, 12 de gener, quan en un directe des de casa informava sobre l'accident que havia patit fa uns dies i que l'obligava a romandre al seu domicili.

Els problemes de salut de Belén Esteban

Per molt que ho desitgi, Belén Esteban no és igual que la resta de col·laboradors de 'Sálvame', ja que el seu delicat estat de salut ho impedeix. De tots és sabut que l'ex de Jesulín d'Ubrique pateix una diabetis de tipus 1, la més agressiva de totes, i a conseqüència ha d'administrar-se insulina de tant en tant. Per a la seva comoditat, Belén compta amb una bomba que li indica els nivells de sucre i la quantitat exacta d'insulina que necessita.

Més d'una vegada, la col·laboradora ha manifestat que el seu treball a 'Sálvame' no la beneficia per a res en la seva salut a causa dels enfrontaments i disgustos que s'ha endut al llarg del temps en el programa i que provoca que els seus nivells de sucre es vegin alterats. Com a conseqüència, Belén prefereix mantenir-se al marge de polèmiques i quedar en un segon pla, i a poc a poc la seva participació a 'Sálvame' va passant cada vegada més desapercebuda.

Tot i que ara la seva malaltia està més que controlada, va haver-hi un temps que va estar a punt de morir. Va ser la mateixa Belén qui ho va explicar en el seu llibre 'Ambiciones y reflexiones': «En lloc d'agafar la insulina que em tocava, vaig agafar la ràpida, i em vaig posar 30 unitats, que això és una bestialitat». A conseqüència, la televisiva es va desmaiar just a prop de les escales de casa seva i va acabar inconscient a terra.

La seva filla Andrea Janeiro, que aleshores era petita, va saber reaccionar i va trucar a uns amics, que van enviar assistència sanitària: «A l'ambulància anava morta. Van haver-me de reanimar més de tres vegades», va confessar Belén. Però el que més impacte va causar va ser la revelació que es va publicar al llibre sobre la seva addicció a certes substàncies estupefaents. Sens dubte, un dels pitjors moments de la seva vida, que afortunadament ha aconseguit superar.

Belén Esteban pateix un accident domèstic

Belén Esteban sorprenia la tarda d'ahir amb una trucada de vídeo on explicava l'accident que havia patit i que l'ha obligat a romandre a casa seva. Quan tota la Comunitat de Madrid està congelada i les caigudes omplen les sales de traumatologia, la de Paracuellos se suma a la xifra d'accidentats, encara que, si escau, gens té a veure amb la borrasca 'Filomena'.

«Vull deixar clar que no ha estat per culpa de 'Filomena'», començava dient. «Dissabte a les 23:00 hores estava a casa meva baixant les escales i vaig relliscar», explicava Belén, assenyalant les seves sabatilles d'estar per casa com les culpables del seu accident domèstic. En veure que el dolor no li passava, la col·laboradora va decidir acudir a l'hospital. Després de les proves pertinents, el metge va assegurar que no tenia res trencat, però sí que havia patit un esquinç al genoll, quedant-li afectats els lligaments i el menisc.

Un cop més, Belén Esteban haurà d'estar de baixa i apartada de 'Sálvame' per un temps indefinit a causa de temes de salut, fins que estigui plenament recuperada.