Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira parlant amb un micròfon de la NFL

Decisió totalment inesperada de Shakira 25 anys després del seu primer gran èxit

Shakira ha emès un comunicat justificant la seva decisió

Shakira parlant amb un micròfon de la NFL
Shakira ha pres una decisió definitiva sobre la propietat de totes les seves cançons | Gtres

La cantant colombiana Shakira és una de les artistes llatines més reconegudes a l’àmbit mundial. Els seus inicis es remunten a l’any 1991, quan va escriure el seu primer àlbum amb només 13 anys. La seva carrera professional va iniciar-se l’any 1995, quan el seu àlbum ‘Pies descalzos’ va veure la llum i va començar a marcar rècords. Ara, 25 anys després, Shakira s’ha convertit en una artista que acumula tres Grammys i 12 Grammys Llatins, a més de protagonitzar l’última actuació de la Super Bowl juntament amb Jennifer López.

Amb tot aquest reconeixement a la seva esquena, Shakira ha decidit ara vendre tota la seva música a Hipgnosis Songs Fund Limited. Això suposa que la companyia adquireix totes les seves cançons, des d’aquelles més desconegudes fins els seus èxits que continuen triomfant avui en dia, com ‘Hips don’t lie’, ‘Loba’, ‘Loca’ o ‘La tortura’, així com el seu últim tema amb Black Eyed Peas, ‘Girl like me’.

Shakira considera Hipgnosis «una gran llar» per al seu catàleg

La cantant colombiana ha volgut argumentar la seva decisió amb un comunicat, on afirma que ser compositora és un assoliment que considero igual i fins i tot més gran que ser cantant i artista». Shakira recorda els seus inicis al món de la música, on abans que el món sentís la seva veu ja havia escrit desenes de cançons: «Als 8 anys, molt abans de cantar, vaig escriure per a donar-li sentit al món. Cada cançó és un reflex de la persona que era en el moment en què la vaig escriure, però una vegada que una cançó surt al món, no sols em pertany a mi, sinó també als qui l'aprecien. Em sento honrada que escriure cançons m'hagin donat el privilegi de comunicar-me amb els altres, de ser part d'una cosa més gran que jo».

Valorant el seu paper de compositora, i mostrant-se més orgullosa per aquest fet que per la seva carrera com a cantant, Shakira assegura: «Sé que Hipgnosis serà una gran llar per al meu catàleg, i estic molt feliç d'associar-me amb aquesta companyia dirigida per Merck, que realment valora als artistes i les seves creacions i és un aliat per als compositors de cançons de tot el món que es preocupen profundament per la vida contínua de les seves cançons», afirmava en el comunicat.

Des de la companyia Hipgnosis Songs Fund Limited han volgut exaltar la figura de Shakira, assegurant que «aquesta increïble dona de Colombià s’ha convertit en una de les persones més famoses i influents del món. El que ningú hauria de donar per descomptat és que és una de les compositores més serioses i reeixides dels últims 25 anys, havent escrit o coescrit pràcticament totes les cançons que ha gravat». Així, la companyia també ha donat la benvinguda «a la família Hipgnosis» a Shakira, destacant un cop més que es tracta de «la reina de la música llatina i molt més».

Shakira i Alejandro Sanz celebren l'aniversari d'un dels seus èxits

Precisament la cantant colombiana està de celebració. Aquest dimarts celebrava, juntament amb Alejandro Sanz, l'estrena del seu videoclip 'Te lo agradezco, pero no', un dels grans èxits de la colombiana i, per descomptat, també del madrileny. Precisament va ser Alejandro Sanz qui va compartir una fotografia inèdita del rodatge, la qual ha estat novament compartida per Shakira, explicant una divertida anècdota sobre aquell dia.

Segons explica la parella professional, la colombiana va passar-se nou hores amb l'equip de perruqueria per a estar perfecta pel videoclip. Catorze anys després, Shakira es pregunta amb ironia: «Nou hores per a sortir amb aquesta pinta al cap?».