David Flores mirant a càmera mig somrient

David Flores, preocupat per Olga Moreno: està més prima i surt de festa

El jove veu que els problemes li estan passant factura a Olga Moreno

 David Flores estima molt Olga Moreno, la dona del seu pare, Antonio David. Per aquest motiu, la notícia de la separació li ha dolgut profundament. I és que després de fer-se pública la notícia, han sorgit molts rumors, entre els quals que la causa de la ruptura ha sigut una infidelitat,

La separació i tot el que implica està passant factura a Olga. I això té preocupat el jove, que s'ha adonat que la seva madrastra està perdent pes.

Tot i la complicada situació, però, sembla que la sevillana està disposada a seguir endavant. Així doncs, ha sortit de festa amb uns amics, i un ha revelat com està realment. Ens referim a Marta López.

Olga Moreno
Olga Moreno s'ha aprimat des que es va separar d'Antonio David Flores | GTRES
 

David Flores és conscient que Olga Moreno ha canviat

A Olga, concursar a 'Supervivientes' li va suposar proclamar-se guanyadora i emportar-se una quantitat de diners molt sucosa, però també li va permetre crear una gran amistat amb Alejandro Albalá i amb Marta López. I és precisament amb ells amb qui ha sortit de festa després d'un viatge llampec a Madrid.

Marta ha parlat de com va anar la nit  a 'Ya es mediodía', programa on col·labora. El primer que ha deixat clar és que veu Moreno bastant canviada. «L'he vist una mica més prima, però molt guapa».

«Està molt bé, tranquil·la. No he vist que tingui por ni angoixa».

Ha reconegut que les últimes vegades que havia xerrat per telèfon amb ella l'havia notat malament, «però ara no. L'he vist bé».

S'ha parlat molt del motiu que ha portat Olga a Madrid, i la col·laboradora ha dit que «va venir a fer coses de la botiga i a un aniversari».

Sobre els rumors que indicaven que podria concedir una entrevista, ha manifestat: «Ella seguirà fent la seva vida. No té plans de fer res de televisió, ni d'entrevistes ni res. Seguirà amb la botiga i amb la família».

Marta López parla sobre la possibilitat de reconciliació entre Olga Moreno i Antonio David Flores

Com no podia ser d'altra manera, a la col·laboradora se li ha preguntat si creu que és possible que la parella torni. Era una qüestió inevitable després que la filla d'ell, Rocío Flores, deixés caure que es podrien donar una oportunitat. I Marta ha dit: «Jo això no ho sé, però m'encantaria».

En aquest punt, ha reconegut que la seva amiga «parla d'Antonio amb moltíssim amor i respecte. Jo no sé si estan separats, només sé el que ll va dir públicament sobre això. Ella l'estima, l'ha estimat sempre. Però el que passarà demà, jo no ho sé».

Foto de la parella
Marta López ha afirmat que Olga Moreno segueix estimant Antonio David | GTRES

Així mateix, ha volgut deixar una cosa clara: «Les coses íntimes que m'explica com a amiga no les diré».

Davant d'això, Alba Carrillo ha pres la paraula: «No entenc com una dona a qui han estat deslleial pot aguantar tot això”. Un comentari que ha fet que la madrilenya deixés anar: «Ella no és una persona que ho aguanti tot. No és tonta, i pot deixar passar una ximpleria a la parella, però jo no la veig capaç d'aguantar tot el que s'ha dit».

Llavors, l'ex de Fonsi Nieto ha afegit: «Aleshores, o no és veritat tot el que s'ha comentat o són una parella oberta». I la resposta que ha tingut de l'amiga de Moreno ha estat: «Sé que mai han sigut una parella oberta».

Olga Moreno i Marta López
Olga Moreno i Marta López han quedat per veure's d'aquí a poc | GTRES

Finalment, López ha explicat que aviat tornarà a veure la sevillana. «Hem quedat per a sortir la setmana que ve o l'altra. Un company nostre de 'Supervivientes' obrirà un local i hem quedat per anar-hi».