David Flores Carrasco, protagonista a Telecinco: «És una injustícia»

Algú molt proper trenca la seva promesa de no parlar-ne

Olga Moreno ha reconegut a 'Supervivientes' que havia parlat més del compte en més d'una ocasió en parlar obertament del conflicte familiar que coneix tota Espanya. Per tant, no va seguir el consell que li va donar Rocío Flores d'oblidar-se de la repercussió del documental de Rocío Carrasco i, només arribar a Hondures, el primer que va fer va ser fer unes declaracions que han tingut un gran pes fora de l'illa. Malgrat que la filla d'Antonio David Flores va confessar que les seves paraules «no li feien bé», la dissenyadora ha trencat la promesa que es va fer a si mateixa i ha tornat a parlar dels nets de Rocío Jurado, coincidint amb una data molt especial per a ella i que la situa de nou en un moment delicat.

La dissenyadora traeix els fills d'Antonio David

Va aterrar a l'illa en plena polèmica per la sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i, tot i que encara no havia sortit a la llum moltes coses de la vida de Rocío Carrasco, Olga pressentia que res bo estaria succeint a Espanya. Amb els seus pensaments centrats en Antonio David Flores i com estarà després de l'estrena del documental, la dissenyadora no ha deixat de preocupar-se. Una preocupació que ha anat en augment després que se sabés que Sandra Pica li podria haver revelat certes coses que estan succeint a Espanya. El seu cap no deixa de donar voltes i l'aniversari de noces l'ha tornat més sensible: «Aquest dilluns és el meu aniversari. 22 anys i no m'he separat en la vida».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una data molt especial per a ella que ha rememorat entre llàgrimes en repassar els mals moments pels quals han hagut de passar. «Imagina't el penúltim de ficar-lo a la presó», li deia a Alejandro Albalá, assenyalant Rocío Carrasco com la principal culpable del seu sofriment. Però Olga Moreno ha fet un pas més enllà; i és que prenia la determinació de trencar la promesa de no tornar a parlar dels fills del seu marit sense cap mena de remordiment: «És una injustícia el que li estan fent als nens».

La supervivent va manifestar una vegada més el seu desig de «saber que estan bé» per seguir en el programa una mica més tranquil·la. Tanmateix, es desconeix com li haurà semblat a Rocío Flores tornar a sentir que Olga parla d'ella i del seu germà quan va prometre que no ho faria, però segurament no li haurà fet molta gràcia recordant les vegades que li va dir que s'oblidés de tot el de fora.

«He hagut de criar els fills d'Antonio David»

Olga Moreno ha continuat explicant a Alejandro el dolor que va sentir davant la possibilitat que el seu marit entrés a la presó, un dels moments més delicats del matrimoni, on la filla de Rocío Jurado és la principal assenyalada: «Volien ficar-lo a la presó, va ser el més fort perquè jo sé la realitat i tinc proves de tot». Tot seguit, tornava a esmentar els fills de l'exguàrdia civil posant l'accent en el dany que la seva mateixa mare els estava fent: «Dèiem quina injustícia tot el que li estan fent i més pels nens».

La dissenyadora confessava el seu desig d'haver tingut més fills, el qual es va veure truncat amb l'arribada de Rocío i David Flores: «Jo sempre he volgut tenir sis nens, com a casa meva, però com he hagut de criar els d'Antonio David, ja que només n'he tingut una». Amb aquestes paraules Olga deixava caure que, si no hagués estat pels fills de Rocío Carrasco dels que segons ella es va encarregar, n'hauria tingut més.


Comentaris

envia el comentari