Un ex torna a Telecinco: «Me'n vaig anar de la TV per culpa d'Antonio David»

Enrique del Pozo ha tornat a la televisió per ser col·laborador de 'Viva la vida'

El paparazzi Diego Arrabal ha deixat definitivament el programa 'Viva la vida' i el seu substitut ha estat Enrique del Pozo. Aquest, que va saltar a la fama gràcies al duo Enrique i Ana, ha tornat a la televisió després de nou anys. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Malgrat que va ser un col·laborador imprescindible de programes com 'Crónicas marcianas', ha estat 'desaparegut' de Telecinco. Ara bé, Enrique ha aprofitat la seva intervenció a 'Viva la vida' per explicar el motiu pel qual va decidir deixar la televisió.

Enrique del Pozo assenyala a Antonio David

Enrique del Pozo no ha dubtat en assenyalar al responsable de la seva desaparició. «Me'n vaig anar de la TV perquè vaig viure una gran depressió per culpa d'Antonio David Flores», ha afirmat del Pozo. 

A més, ha afegit: «Hi ha certes persones que vam ser crucificades per aquest senyor. Una va ser Rocío Carrasco, una altra va ser Rocío Jurado, un altre va ser Ortega Cano, un altre va ser Enrique del Pozo, la família Campos i Belén Rodríguez. Ell va ser el mafiós còmplice d'una revista, que la meva mare cada vegada que sortia en aquell quiosc la comprava, per exemple, i llegia portades en què deia que jo i altres érem corruptors de menors, que agredíem sexualment a nens... ».

Ha especificat que es refereix a la 'famosa' revista de Rodríguez Menéndez, on Antonio David treballava i, a més, «era el sotsdirector de la revista».

De la mateixa manera, ha volgut recordar el conflicte que va protagonitzar amb Antonio David a 'Crónicas Marcianas'. «Per què va intentar pegar-me en aquell programa? Perquè el dia abans vaig veure la portada de la revista i  era duríssim, fins i tot titllava a Sardà de corruptor de menors».

En aquest instant no ha dubtat a referir-se a Olga Moreno, la dona d'Antonio David, que està participant a 'Supervivientes': «Aquesta dona, que està a la platja molt tranquil·la mentre plora llàgrimes de cocodril, diu que el seu marit és molt bona persona. El teu marit durant un any va crucificar-nos amb difamacions molt dures (...) Va ser absolutament duríssim i jo vaig entrar en depressió i vaig dir 'Me'n vaig. He de desconnectar '».

Així mateix, ha recordat que «a mi no em va defensar ningú», però assegura que «no és una qüestió de venjança. És una qüestió de posar les coses al seu lloc».

«Jo he perdut la por, estimat amic»

Enrique del Pozo ha deixat clar que ja no té por d'Antonio David, que es burlava d'ell pel seu passat duo musical. En aquest sentit, ha dit: «Per atacar-me diu que he cantat per a nens. Mira, Antonio David Flores, aquest és el millor treball que he tingut en la meva vida. És un treball sa. El que mai he fet és el que fas tu amb altres nens i quan vulguis, si tens nassos, m'ho dius a la cara. Jo d'això em sento molt orgullós i estic aquí gràcies a això».

A més, ha afegit: «És una feina molt noble, i quan vulguis ballem el 'hulahop' junts. El que passa és que tu no vals per fer això. Tu vals per forrar-te de diners gràcies a la difamació i els insults contra molts companys, que alguns són aquí. Jo he perdut la por, estimat amic».


Comentaris

envia el comentari