El fill de Rocío Carrasco, David Flores, reapareix desmillorat

El jove ha aparegut en una celebració familiar amb la seva germana

Sense cap dubte, des que comencés a emetre's la sèrie documental de Rocío Carrasco ha cobrat especial protagonisme la figura del seu fill menor, David Flores. Aquest, que sempre s'ha mantingut allunyat dels mitjans, ha vist com la seva figura saltava a la primera plana perquè, lògicament, es té la certesa que el que està explicant la seva mare no li és indiferent.

Així, cal tenir en compte que aquesta dona ha relatat des dels presumptes maltractaments del seu ex (Antonio David) i les infidelitats d'aquest, fins al seu intent de suïcidi. Això sense passar per alt tampoc la pallissa que li va propinar la seva filla (Rocío Flores), o com 'perdre' als seus fills. Precisament per la duresa de tot el que està narrant, hi havia preocupació pel seu fill menor, qui ha reaparegut de forma pública i, per a alguns, es troba una mica desmillorat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

David Flores reapareix

Durant molts dies s'ha rumorejat que anímicament David no es trobava bé, ja que estava patint per tot el que s'ha explicat en la docu-sèrie. No obstant això, és cert que potser aquests rumors no eren tant com es deia, i és que la seva germana va compartir un vídeo amb ell on celebraven amb gran alegria el triomf d'Olga Moreno, la dona del seu pare, en una prova en 'Supervivientes'. Aquí se'l va veure content i saltant de felicitat aquest passat dijous perquè la seva 'Oa' havia aconseguit convertir-se en líder per primera vegada en l'edició del 'reality'.

Tanmateix, aquest cap de setmana hem tornat a veure al fill de Rocío Carrasco, on ha acudit amb els seus éssers estimats a la Primera Comunió d'un familiar, que està generant molt enrenou, i la seva imatge ha generat comentaris. En concret, en xarxes hi ha qui ha exposat que està una mica desmillorat.

De fet, aquesta opinió ha sorgit per una fotografia que Rocío Flores ha compartit al seu Instagram, on el jove apareix al costat del xicot d'aquesta, Manuel Bedmar, després d'una celebració amb escuma. Això sí, ell surt somrient malgrat les circumstàncies, que, per descomptat, no estan sent gens fàcils.

Stories de David Flores i Manuel Bedmar
Per a alguns, en aquesta foto es veu a David Flores una mica desmillorat | Instagram (@rotrece)

David Flores, gran protagonista de la docu-sèrie

La filla de Rocío Jurado ha parlat en tot moment amb gran afecte del seu 'enano', com ella anomena a David, i així, ha plorat en recordar els instants viscuts junts i el que l'estimava i l'estima, encara que estiguin separats. Tot i això, també ha donat a conèixer fets molt durs com, per exemple, el fet que es va narrar en un informe psicosocial del jutjat d'Alcobendas.

I és que, en aquest, els professionals que el van realitzar, van recollir que el llavors menor havia explicat que el seu pare i la seva germana li havien dit allò que havia d'explicar. És més, revelava que esperava no haver-se oblidat de res i, això, per descomptat, va deixar tot el públic amb la boca oberta. Era realment roí que dues persones haguessin 'dirigit' el jove, sent menor i patint una malaltia.

El jove, novament a l'ull de l'huracà

Dimecres s'emetrà l'episodi 10 de l'esmentada sèrie, el qual porta per títol 'Vibro' i que relatarà la vida de Rocío Carrasco entre juny de 2014 i desembre de 2016. Un lliurament en el qual David Flores cobrarà novament molta rellevància, com hem pogut veure en l'avanç, ja que la seva mare explica: «David comença a canviar arran que la seva germana no hi és a casa».

A això afegeix: «El pare el que feia era que marxava a veure el nen a l'escola durant el període que em pertanyia a mi. L'esperava a la sortida o bé entre classe i classe o bé en esbarjos. I a l'infant li anava dient coses». De la mateixa manera, Rocío exposa que el seu fill li deia: «El meu pare m'ha dit que em gravarà un disc amb 'fulanito'. El meu pare m'ha dit que em portarà a 'La Voz', que jo no he d'estudiar». Per aquest motiu Carrasco explica: «Jo estava veient que això anava a acabar com havia acabat allò altre».

Tanmateix, si tot això ja deixa noquejat a qualsevol, més encara el que Rocío revela després: «El nen, una d'aquelles vegades que arriba, em diu: 'L'altre dia anava al cotxe i el pare i la germana estaven parlant de tu. I jo els vaig dir: No digueu això de la meva mare que això és mentida. I el meu pare em va dir que si tornava a parlar de tu bé o tornava a defensar-te que hauria de baixar del cotxe i marxar caminant'». Unes paraules realment impactants que deixen clar que el nou episodi de la docu-sèrie també generarà molt d'enrenou.


Comentaris

envia el comentari