Fotomuntatge de David Flores i Rociíto

L'última i pitjor traïció a Rocíito: el seu fill David Flores, a judici contra ella

David Flores Carrasco es veurà les cares amb la seva mare en un judici

Que les coses no estan sent gens fàcils per a Rociíto en els últims mesos és evident. Després del seu testimoni a la docu-sèrie que va gravar i es va emetre a Telecinco, la seva vida va fer un gir força dràstic.

Fins aleshores era un personatge conegut i sempre havia protagonitzat polèmiques amb el pare dels seus fills, David Flores Carrasco i Rocío Flores. Tanmateix, durant uns anys es va mantenir força al marge de la premsa.

Però amb aquesta docu-sèrie tot va canviar, es va exposar totalment i va fer el mateix amb els seus fills, especialment amb Rocío Flores. Així, es va demostrar com estava la relació entre totes dues i tots els conflictes van sortir a la llum.

Des de llavors les seves vides han estat un caos constant, plenes de polèmiques, drames i baralles. Alhora, no han quedat enrere tampoc les batalles legals que sempre han protagonitzat Antonio David i Rocío.

Rocío Carrasco posant seriosa
Rocío Carrasco estaria força dolguda | Mediaset

De fet, la darrera informació que n'ha sortit ha impactat i molt. Segons ha publicat la revista 'Lecturas' en exclusiva, Rociíto haurà de veure's les cares amb el seu propi fill a la banqueta.

David Flores Carrasco i Antonio David demanen presó per a Rociíto

Sens dubte, la gota que haurà fet vessar el got per a Rocío Carrasco. Mentre que era molt conscient que la guerra amb Antonio David és difícil que s'acabi algun dia, el que ha passat ara pot ser una mica més dolorós per a ella. I és que ara el seu fill, David Flores Carrasco, també hi està implicat.

Segons sembla, Rociíto s'haurà de presentar a judici i posar-se cara a cara amb el fill. I és que Antonio David va presentar una querella contra ella per no pagar-li la pensió de 200 euros de David Flores.

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco
Antonio David podria estar utilitzant David Flores Carrasco contra la seva mare | CatalunyaDiari

El pitjor de tot per a ella, ho va fer a nom de David Flores. Això suposa que serà ell qui hagi de declarar en contra de la seva mare, i és que, en tenir 18 anys ja, va haver de ser ell qui ratifiqués la querella.

«M'ha presentat una querella en nom de David, del meu fill, i com ja té 18 anys, el que ha de ratificar-la i declarar és ell, no el pare. Torna a posar-ho a la tessitura de querellar-se contra la seva mare i demanar presó per a la seva mare», assegurava a la seva docu-sèrie Rociíto.

I malgrat que Rocío ja sabia que això podia passar, no ha estat fins ara quan s'ha confirmat tot. Així és, ja s'ha confirmat que se celebrarà el judici per aquesta causa i, per tant, David Flores Carrasco i la seva mare s'hauran d'asseure a la banqueta.

«El posa a declarar en contra de la seva mare sabent les capacitats que ell pugui tenir o pot deixar de tenir», deia al seu dia molt dolguda Rocío Carrasco. Però ja no només això, sinó que l'acusació contra ella en aquest judici demana una indemnització de 15.000 euros i pena de presó.

Llavors, aquest es tracta del darrer cop d'Antonio David a Rocío Carrasco. És més, un dels pitjors, tenint en compte que a la filla de 'la més gran' sempre li ha fet mal especialment tot el que tingués a veure amb els seus fills.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Les disputes judicials entre Antonio David i Rociíto venen d'anys enrere | Catalunya Diari

Una guerra que ve de lluny

Es tracta d'una cosa que no és d'ara, ja que és ben sabut que les querelles judicials entre Antonio David i Rocío Carrasco han estat una constant al llarg dels anys. De fet, Rociíto va ser la primera a querellar-se contra el pare dels seus fills per impagaments.

Durant anys va deixar de pagar els més de 500 euros mensuals que havia d'abonar per la manutenció de David Flores Carrasco. Després d'anys de lluita, la filla de Rocío Jurado va aconseguir que la justícia sentenciés Antonio David a abonar 60.000 euros.

Però no va ser així, ja que ell es va declarar insolvent i no va abonar aquests diners a la mare dels seus fills. Tanmateix, després va ser quan ell es va querellar contra la seva ex pel mateix motiu. Una denúncia que ara arriba a judici, enfrontant a Rocío Carrasco amb el seu fill, David Flores.