Primer pla de Lolita Flores

Lolita Flores rep notícies de la presó i demana explicacions per a saber la veritat

L'artista està preocupada per un problema que podria acabar en tragèdia

Lolita Flores, actriu i cantant, és al punt de mira des que va sortir a la llum una informació que l'afecta de manera directa. Isabel Pantoja, una de les persones més importants per a ella en el passat, podria ser condemnada a tres anys de presó.

La filla de 'la faraona' està preocupada, perquè, tot i els problemes que va tenir amb la cupletista, continua tenint-li una gran estima.

Lolita és una persona extremadament discreta i no acostuma a parlar de la vida privada dels altres. Ha concedit una infinitat d'entrevistes, però sempre se centra en ella i en els seus assumptes personals; mai interfereix en la privadesa de ningú.

Per això no vol donar gaires detalls sobre l'amistat que tenia amb la mare de Kiko Rivera.

Primer pla de Lolita Flores fent mala cara
Lolita, com la resta del públic, sap el que està passant | Antena 3

Isabel Pantoja i Lolita eren amigues íntimes, però suposadament la cupletista va posar fi a la relació que tenia amb Paquirri, cosa que va provocar una guerra que ha durat molt de temps.

Actualment, però, Lolita no té rancúnia cap a Isabel. I parla bé d'ella sempre que en té ocasió, per això ha estat tan preocupada aquestes últimes setmanes.

Flores és una artista de primera categoria i ha portat la trajectòria mediàtica millor que ningú, per això no ha tingut els problemes de Pantoja.

Segons publica el diari 'El Mundo', la sevillana podria anar tres anys a la presó per un suposat delicte que el jutge està estudiant. Chabelita, la filla de la cantant, ha explicat tota la veritat a 'El programa de Ana Rosa', espai en què col·labora setmanalment.

«Jo era conscient de la situació de la meva mare per com està. Sabia que no està bé, però tornar-se a enfrontar a això ha de ser horrorós. Només té el meu tiet Agustín. No té contacte amb nosaltres, i de cop i volta va al judici i es troba amb tot això».

Les paraules de Chabelita han fet saltar les alarmes, i els amics de Pantoja estan preocupats.

Lolita Flores envia un últim missatge

Lolita és una dona bastant empàtica, per això no seria estrany que s'hagi interessat per la salut de la seva amiga Isabel. Quan va morir Ana Martín, la mare de la cupletista, Flores es va posar en contacte amb ella per a saber com estava.

Després d'escoltar les declaracions de Chabelita i de saber la veritat, podria haver fet el mateix, ja que la situació és preocupant.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita Flores va tenir problemes amb Isabel Pantoja, però no li té rancúnia | Catalunya Diari

Flores va concedir una entrevista al programa de Toñi Moreno el 2021 i va destapar la veritable cara de Pantoja. Fa anys, la filla de 'la faraona' tenia una relació sentimental amb Juan y Medio, i un dia van tenir una discussió molt forta.

Ella es va tancar en una habitació, i la mare de Kiko Rivera va enfilar-se fins a arribar al balcó per a xerrar amb ella i intentar consolar-la.

L'autora de 'Sarandonga' assegura que Isabel Pantoja «és senzilla, normal i simpatiquíssima», tot que hi ha hagut problemes entre elles. La vídua de Paquirri s'està jugant la llibertat, i alguns periodistes asseguren que té un futur bastant tèrbol.

No seria la primera vegada que entrés a la presó, un malson que va marcar la seva vida i va fer que hagués de renunciar als seus grans somnis.

Lolita Flores escolta la versió definitiva

Lolita està pendent dels mitjans de comunicació perquè treballa al negoci, encara que sempre intenta passar desapercebuda. És conscient de tot el que s'està explicant sobre Isabel Pantoja i és probable que hagi escoltat atentament les paraules de Chabelita.

«Li hauran vingut al cap molts records, i ara mateix, amb l'estat anímic en què es troba, això la perjudica encara més», explica la tertuliana a 'El programa de Ana Rosa'.

Flores estaria disposada a ajudar Pantoja, però abans necessita saber quin problema té realment.

Isabel no ha explicat a ningú què passa, i cal que doni explicacions perquè la situació no acabi en tragèdia. Alguns experts en cor asseguren que l'espera un futur complicat i que podria tornar a la presó.