Muntatge fotogràfic de Rocío i David Flores

David Flores Carrasco es trenca després de l'últim lleig de la seva germana Rocío

David Flores Carrasco s'assabenta en directe que la relació està completament trencada

Fa temps, David Flores Carrasco va demostrar que era un fidel seguidor de 'Supervivientes'. Així és, perquè si fa dos anys va seguir de prop el concurs de Ro Flores, l'any passat feia el mateix amb Olga Moreno.

En aquesta edició, a falta d'un membre de la família al 'reality', David es queda amb les intervencions de la seva germana als debats. Unes intervencions no exemptes de polèmica on l'últim atac de la tertuliana a Anabel ha deixat tothom amb la boca oberta.

David Flores Carrasco emmudeix davant les crítiques de Ro Flores

Si alguna cosa té la germana de David Flores Carrasco és que no es mossega la llengua a l'hora d'opinar dels temes que domina a la perfecció. En aquest sentit, Rocío comenta amb entusiasme la nova edició de 'Supervivientes 2022'.

La filla d'Antonio David s'ha convertit en habitual la nit dels diumenges a 'Conexión Honduras' i ara també els dimecres a 'Tierra de Nadie'. I sembla que té clar qui són els seus concursants preferits per arribar a la final i no dubta a desqualificar la resta.

Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco
La germana de David Flores Carrasco carrega sense pietat en el seu debut a 'Tierra de nadie' | GTRES

L'última víctima de les seves paraules ha estat Anabel Pantoja. El concurs de la neboda d'Isabel Pantoja sembla que no agrada gaire Rocío i ho va deixar més que clar dimecres passat. Per a Ro, l'actitud de la supervivent és molt lluny de ser natural i creu que està interpretant un paper.

«Amb tota l'experiència que té a la televisió em falta veure l'Anabel graciosa», opinava, qüestionant que la concursant no estigui sent ella mateixa. Un atac directe a la cosina de Kiko Rivera que feia esclatar el plató.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Ro Flores destrossa Anabel Pantoja | Mediaset

Rafa Mora se sumava a l'atac de la germana de David Flores Carrasco i feia servir la seva animadversió per Anabel per contribuir al seu desprestigi.

«Tots els que la coneixem sabem que és una persona molt impostada», deia, qualificant la supervivent de ser una persona falsa. «Ella sempre pensa molt les coses», afegia deixant entreveure que tot el que fa és perquè ho ha planificat abans.

David Flores Carrasco s'assabenta en directe que el bon rotllo s'ha acabat

Entre Ro i Anabel sempre hi ha hagut una relació de cordialitat. Si bé és cert que mai no se les ha vist compartint confidències, el respecte mutu sempre ha estat present.

De fet, la col·laboradora de 'Sálvame' li va regalar alguns complements de la seva firma de joies que la germana de David Flores Carrasco ha lluït de vegades. A més a més, com a 'influencers' que són, també han coincidit en algun esdeveniment promocional.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i Rocío Flores
Anabel i la germana de David Flores Carrasco tenien una relació cordial | GTRES

Tanmateix, això no és suficient perquè Rocío consideri la supervivent com algú a qui defensar. Durant el seu discurs a 'Tierra de Nadie', la tertuliana va insistir que no li agrada gens la manera de ser que Anabel està mostrant a Hondures.

«No sé si és perquè l'altra vegada ho va fer malament o què passa», es preguntava la filla de l'exguàrdia civil.

Imatge de Rocío Flores durant la gala de Supervivientes: Tierra de Nadie
David Flores Carrasco s'assabenta que ja no hi ha bona relació entre les 'influencers' | Telecinco

Rocío esperava veure aquesta part divertida que la neboda de la 'tonadillera' mostra a 'Sálvame', però fins ara se sent decebuda amb ella. Motiu més que suficient per llençar el seu concurs per terra fins al punt que les seves paraules podrien passar factura en la seva permanència.

Per ara, tocarà esperar que Anabel torni de 'Supervivientes' per saber què opina d'aquestes declaracions i si, per a ella, ha estat un cop baix. El debat està servit i els defensors de la supervivent han sortit al pas defensant-la davant de l'atac de la col·laboradora d'Ana Rosa.