Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco

David Flores Carrasco es trenca: veu la imatge que no esperava del seu pare

David Flores Carrasco perd tota esperança de veure la seva família unida després de les últimes fotografies que ho confirmen

David Flores Carrasco ha perdut tota esperança de veure reunida novament la seva família. El fill d'Antonio David i Rociíto rebia amb resignació i tristesa la confirmació de la ruptura definitiva del matrimoni entre el seu pare i Olga Moreno.

Una confirmació que li ha arribat en forma d'imatges i que suposa un pas més en la relació entre l'exguàrdia civil i la Marta Riesco. Mesos després de sortir a la llum el seu idil·li, per fi s'han deixat veure compartint un feliç i agradable menjar a la vista de tots.

David Flores Carrasco i les imatges que posen fi a tota esperança

La revista 'Semana' ha aconseguit, en exclusiva, les imatges més buscades d'aquests darrers mesos. Després de setmanes esperant, Antonio David i Marta Riesco han sortit a dinar junts. La parella del moment ja no s'amaga i, per fi, la periodista aconseguia allò que més desitjava: compartir una bonica vetllada al costat del seu amor.

I així, feliços i acaramel·lats s'han deixat veure davant de les mirades indiscretes d'un conegut restaurant de la Serra de Madrid. Unes imatges que l'esmentada revista publica a la seva portada i que suposa la confirmació que la parella està molt consolidada.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Es confirmen els pitjors temors de David Flores Carrasco després de veure el seu pare amb la nova relació | Catalunya Diari

A les fotografies es pot veure com l'exguàrdia civil i la reportera es dediquen nombroses mostres d'amor i afecte. El contacte físic és constant entre els enamorats que no dubten a abraçar-se en llocs discrets on trobar una mica d'intimitat.

Així que ja no hi ha la por de ser enxampats en una traïció, i comparteixen el seu amor, aliens a crítiques o mirades acusadores. I si existia algun dubte sobre en quin punt es troba la relació entre Antonio David i Marta, aquestes imatges les aclareixen totes.

D'altra banda, les instantànies no hauran passat desapercebudes per a la família Flores, especialment per a David Flores Carrasco.

Veure el seu pare feliç amb una altra dona que no és Olga deixa el fill de l'ex de Rocío Carrasco completament trencat. Ja no hi ha lloc a una reconciliació amb la sevillana amb què conviu des que van decidir separar-se.

El seu pare ha refet la seva vida a Madrid i ja no amaga la seva nova relació. Mentrestant, David segueix amb la seva vida a Màlaga, rebent les visites esporàdiques de l'excol·laborador quan així ho creu oportú.

Unes visites que el germà de Rocío Flores rebia feliç i esperançat en tornar a veure el matrimoni al costat de la llar familiar. No obstant això, ara és clar que no hi ha marxa enrere i que mai tornaran a ser aquesta família tan unida de la qual presumien constantment.

▶️ Antonio David Flores pillado saliendo de casa de Marta Riesco

David Flores Carrasco emmudeix: «Estic molt feliç»

Fa uns dies es va produir un acostament entre l'Olga i l'Antonio David que avivava l'esperança d'una reconciliació. L'excol·laborador va anar a la clínica on la seva exdona s'havia operat per interessar-se per la seva salut.

A la sortida va explicar als mitjans que la seva relació era excel·lent i que segueixen sent una família. Una actitud que reflectia el bon rotllo entre l'encara matrimoni i que afegia llum a un possible acostament.

Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.
David Flores Carrasco trencat en veure les imatges del seu pare amb una altra | GTRES

Tot i això, minuts després, Antonio David no va poder amagar un somriure després de ser preguntat sobre Marta Riesco. Encara que no va voler entrar en detalls ni parlar sobre la nova relació amorosa, va confessar estar «molt feliç i content».

A més, es va mostrar il·lusionat davant la incipient carrera musical de la seva noia després del rellançament del seu single 'No tengas miedo'. Finalment, Marta pot respirar tranquil·la després d'uns mesos complicats després de confessar públicament el seu amor per Antonio David.

«Ha estat més problema que una cosa beneficiosa per a mi», explicava a 'Ya son las ocho'. «En lloc de donar-se una naturalitat i, potser, deixar-me en pau, el que van fer va ser anar contra mi», va lamentar fa uns dies.