Una foto privada del director de 'Sálvame' dóna l'estocada final a Antonio David

Els seguidors del director han opinat sobre la fotografia compartida

El 13 d'abril s'ha establert com el Dia Internacional del Petó, d'aquí ve que nombrosos famosos hagin publicat i compartit en les seves xarxes socials fotografies on se'ls pot veure besant a algú amb el qual guarden un afecte especial. Però d'entre totes elles, una ha aconseguit aixecar una gran expectació.

No es tracta d'un petó apassionat ni carregat de romanticisme, si no un moment captat per una càmera que deixa en evidència la bona relació dels seus protagonistes just en el moment més dur d'un d'ells. Parlem de David Valldeperas, director de 'Sálvame', i com amb un petó ha aconseguit provocar admiració i crítiques a parts iguals.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La controvertida foto de David Valldeperas

Un saló de celebració, una taula plena de copes i dues persones que es besen. Bé, més aviat una d'elles besa amb afecte a l'altra mentre l'agarra pel braç. Aquest seria el resum de la fotografia de la polèmica, una polèmica que resideix principalment en els dos protagonistes: David Valldeperas i Rocío Carrasco.

«Segons expliquen els experts besar té un munt de beneficis per a la salut. Allibera endorfines, disminueix la pressió sanguínia i fins i tot serveix com a 'lífting' natural» comença escrivint el director de ‘Sálvame’ al costat de la instantània en blanc i negre publicada dimarts passat, 13 d'abril, amb motiu del Dia Internacional del Petó. En ella podem veure com Valldeperas rep un petó en la galta de Rocío Carrasco, un clar senyal de la bona relació que hi ha entre tots dos.

«Així es besa, Rocío!» sentència al costat de diverses etiquetes com #diainternacionaldelbeso, #love,  #kiss, #friends, #history. David Valldeperas i Rocío Carrasco són bons amics des de fa força temps i el director de ‘Sálvame’ ha volgut compartir aquesta instantània per a mostrar la bona relació que els uneix i el seu suport incondicional.

Els seguidors de Valldeperas reaccionen

Poca gent sabia de la relació d'amistat que David Valldeperas té amb la filla de Rocío Jurado. Mai ha mostrat públicament l'opinió que tenia sobre aquest tema, però amb aquesta fotografia fa un pas endavant i deixa clara la seva posició sobre la polèmica que està generant el documental 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva'.

Se sabia que el director de ‘Sálvame’ era bon amic de Terelu Campos i que aquesta, al seu torn, és gairebé com una germana per a Rocío Carrasco. Pot ser que d'aquí hagi sortit aquesta amistat entre Valldeperas i Rociíto que no ha deixat indiferent a ningú. Poc després de publicar-se la instantània, els seguidors del director s'han dividit entre els que defensen aquesta amistat i el que l'assenyalen com la causant de la rentada d'imatge que ‘Sálvame’ està fent de Rocío Carrasco.

«Molt bé David, no la deixeu», «Bells», «Una foto preciosa», «M'encanta aquesta foto», «Dóna-li molt afecte», «Olé» són alguns dels comentaris als quals la foto de David Valldeperas els ha agradat. No obstant això, molts altres seguidors han vist en la instantània la raó que Antonio David Flores ja no estigui a ‘Sálvame’ i que ara el malagueny s'hagi convertit en el focus de les crítiques dels col·laboradors.

«Ara s'entén tot», «Ja m'ha quedat clar, el director amic de Rociíto, no dissimuleu», «Aquí es veu tot», «Falsedat i mesquinesa veig en aquesta foto», «Per això cal donar-li tota la raó, per ser la teva amiga». Però cal no oblidar que durant el seu pas per 'GH VIP' a Antonio David se li va defensar en el plató i fins i tot li van donar la possibilitat de convertir-se en col·laborador tant en el diari com en el 'Deluxe', on arremetia contra Rocío Carrasco sense cap mena de censura per part dels directors.


Comentaris

envia el comentari