Raquel Mosquera

Raquel Mosquera ingressada d'urgència per un brot psicòtic

La sèrie documental de Rocío Carrasco ha passat factura a l'exdona del seu pare

L'emissió de la sèrie documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' està generant molta polèmica i els personatges secundaris no deixen de succeir-se. En l'episodi que es va emetre la passada setmana, Rocío Carrasco va voler destacar el paper que havia jugat Raquel Mosquera, la dona del seu pare Pedro Carrasco, en la relació que va tenir ella amb el seu progenitor. Si és cert tot el que va dir la protagonista de la sèrie, la perruquera queda molt malament. Doncs directament s'afirma que ella, en part, va ser la culpable que hi hagués una mala relació entre pare i filla.

A més, Rocío Carrasco va anunciar que no ha vist res de l'herència ni de les pertinences del seu pare i apunta directament a Raquel Mosquera, afirmant que no ha estat gens justa amb ella. Aquests dos dards segurament han caigut com un tret a Mosquera, que ha acabat esclatant com ningú esperava. Segons ha assegurat Gustavo González a 'Sálvame', la perruquera va ingressar ahir a la matinada a l'Hospital Puerta del Hierro de Madrid amb un pronòstic molt delicat i que vindria provocat per un alt estat de nervis.

Segons sembla, Raquel Mosquera no ha portat gens bé el que s'està dient d'ella i no accepta que hi hagi persones que no creguin la seva versió. El diari La Razón ha explicat que ahir a la nit, Raquel va patir un episodi nerviós molt gran a casa seva i això va fer que el seu marit la convencés perquè s'anessin corrent feia l'hospital perquè la tractessin d'urgència. Les sospites s'han confirmat i els metges haurien deliberat que la col·laboradora ha patit un brot psicòtic molt greu i que l'obligaran a estar a l'hospital durant diversos dies.

El marit de Raquel no ho va tenir gens fàcil i, pel que expliquen, la perruquera es va resistir fins a l'últim minut per ficar-se al cotxe i emprendre el llarg camí fins a l'hospital. Quan aquesta va entrar en raó, la parella va haver d'esperar que arribés un familiar directe de la col·laboradora i que es quedessin amb el fill menor de tots dos perquè ells poguessin sortir corrents cap a l'hospital. La veritat és que ningú esperava un desenllaç tan dur, ja que ella mateixa ha anat sortint en els mitjans donant declaracions i mostrant-se molt tranquil·la davant el testimoni de la filla del seu difunt marit.

Les versions no coincideixen

Sembla que la relació entre Rocío Carrasco i Raquel Mosquera està més que trencada i no s'espera que es pugui arreglar amb el pas el temps. Les dues han explicat la història des de les seves vivències i, per mala sort, aquests relats no tenen cap punt de coincidència. Raquel Mosquera va assegurar que el seu marit va sortir enfadat i amb un estat de nervis molt gran de la casa de la seva filla i que va abandonar la llar agafant el cotxe i fent esses. No obstant això, Rocío Carrasco assegura que no va discutir amb el seu pare i que aquestes esses amb el cotxe es devien a un altre assumpte que no li tocaven a ella aclarir.

Per la seva banda, Raquel Mosquera s'ha mostrat sempre molt sincera i es caracteritza per ser una de les tertulianes televisives més transparents. Per exemple, Belén Esteban, que està donant suport al relat de Rocío Carrasco, només l'ha posat en dubte quan aquesta ha intentat contradir Raquel Mosquera. Durant molts anys, Belén ha estat amiga molt pròxima de la perruquera i assegura que ha viscut moltes situacions que ara no compra que passessin de diferent manera.

Ara Raquel es troba hospitalitzada i pel que es veu, el seu marit Isi també va haver de rebre assistència mèdica. Es veu que aquest també es va veure superat pel brot psicòtic de la seva dona.