L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell

L'actor Jordi Sánchez explica com i on creu que es va contagiar de coronavirus

L'actor català explica el patiment que va viure en romandre 24 dies en coma induït

Jordi Sánchez ha passat un terrible inici de 2021. L'actor de 'La que se avecina' va contagiar-se de coronavirus i va estar en coma induït 24 dies. Ara, mira cap enrere i s'adona que tot aquest malson ja ha passat, així, Sánchez afirma en una entrevista per a 'El Huffington Post', que està «bé, a casa meva. Estic fent esport, caminant per la muntanya i cuidant-me. Vaig tenir molta sort i m'he recuperat ràpidament», ha confessat.

Quan l'actor català és preguntat per com es va contagiar de Covid, contesta de forma molt sincera: «M'imagino que a la feina. Tot i que ens miren amb lupa. En la sèrie 'Señor dame paciencia' ens feien totes les proves. Tenim una infermera contractada. Tots els dilluns ens miraven amb el palet al nas, a mitja setmana també, però hi ha un moment en què els actors es treuen la màscara en totes les produccions i algun ho tindria asimptomàtic o ho havia agafat el dimarts i la prova va ser el dilluns. M'imagino que va ser treballant, però tampoc ho sé», ha dit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així va ser el seu ingrés a l'UCI per Covid

Jordi ha passat molts dies angoixat, i així ho reflecteixen les seves paraules: «Va ser un rotllo, perquè tens a tota la família pendent. Estava a casa meva i com no em recuperava, una metgessa amiga em va dir: 't'envio una ambulància'. Em van portar a l'hospital i em van dir: 't'hem d'intubar, vols trucar a algú?' Vaig fer una trucada i em van adormir 24 dies».

A més, l'actor de 'La que se avecina' recorda que «el despertar va ser estrany perquè no et despertes sense més, com quan et despertes d'una nit, et despertes confós, atordit, no saps molt bé què ha passat i què no ha passat. Tot el que has somiat o al·lucinat has de preguntar si ha passat de veritat. És molt confús tot».

Jordi Sánchez, contra els negacionistes

L'actor català també té temps per referir-se a aquells que neguen l'existència del virus: «No entenc molt bé. Què negaràs? Veus les fotos del Palau d'Esports de Madrid i veus molta gent allà. Ha mort moltíssima gent. No sé exactament el que neguen els negacionistes. Tota la gent s'ha mort per alguna cosa, és igual si es diu Covid o Grip 2, això no té importància. El cas és que hi ha una pandèmia i això no es pot negar perquè la gent està emmalaltint i s'està morint».

A més, Jordi Sánchez va fer públic que quan Paz Padilla va contraure el coronavirus, ell va ser un dels seus grans suports: «Li vaig dir: 'si tens simptomatologia i et trobes pitjor no t'esperis'. No és que jo m'esperés, però al principi vaig tenir quatre dies com d'un 'trancazo'. Estava al llit i estava bé. Pensava que anava cada dia millor, però no acaba de finalitzar. Mai em va faltar l'aire ni res d'això. Però quan feia vuit o nou dies i em vaig posar una altra vegada a 38°, ja van decidir portar-me a l'hospital».

«Ella es va sentir molt malament un dia i se'n va anar directa a l'hospital, però res més que això. És l'únic que li vaig dir, no t'esperis. Si et trobes malament ves a l'hospital que per a això estem pagant la Seguretat Social tota la vida», va advertir l'actor a l'humorista.

Sobre com ha portat la fama en el seu dia a dia

Finalment, el famós actor de cinema i televisió confessa que la fama «l'he portat bé, que la gent et pari pel carrer per dir-te que li ha encantat el capítol d'ahir o m'agrada el teu personatge tot i com és Antonio Recio, que té tots els defectes del món. La gent entén que és una comèdia i que estem fent un retrat d'un tipus de persona que hi és i no he tingut cap problema», exposa.

Per a Jordi Sánchez, és molt gratificant veure a gent que no passa pel seu millor moment i que li para pel carrer per dir-li que «estic fatal a casa, estem a l'atur i aquesta estoneta que vam passar amb vosaltres ens oblidem de tot». Sens dubte, el seu treball li proporciona moments tan emotius com aquests, que sol viure diàriament quan surt de casa.