Una de les amants d'Antonio David: «Olga Moreno no és una víctima»

Sonsoles ha trencat el seu silenci a 'Sálvame'

Un dels noms propis que ha saltat a la llum amb el testimoni de Rocío Carrasco a Telecinco ha estat el de Sonsoles. La suposada amant d'Antonio David Flores es va convertir en la dona més buscada per la premsa del cor després que Rocío Carrasco relatés en primera persona com havia enxampat al seu marit besant-se amb aquesta dona en un bar de copes de Chipiona. A més, la filla de Rocío Jurado va explicar com la va afectar aquesta deslleialtat en ple embaràs del seu segon fill.

Una traïció de la qual també va ser conscient la seva cosina Chayo Mohedano, a qui ha acusat d'ocultar la informació. Ara, Sonsoles ha decidit trencar el seu silenci a 'Sálvame' per fer un retrat de qui fos la seva parella sentimental i el seu soci durant quatre anys: «Quatre anys, jo vaig tenir una relació amb David sentimental i laboral (…) La meva història va ser una relació i va ser una història d'amor i d'anys. Aquesta va ser la meva relació amb ell. I d'anys».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sonsoles trenca el seu silenci i explica tot sobre la seva relació de 4 anys amb Antonio David Flores

Malgrat que en un principi Sonsoles es va negar a participar en l'huracà televisiu que la involucrava novament en una història del passat, a poc a poc va anar oferint més detalls sobre la seva relació amb Antonio David Flores. Primer a través de Maria Patiño, que va convertir-se de la nit al dia en el seu 'portaveu' oficial, i després al programa 'Ya es mediodía', on es va negar a donar més detalls després de ser preguntada sobre una possible infidelitat de l'excol·laborador de 'Sálvame' a la seva actual dona, Olga Moreno.

En aquella ocasió, la suposada amant d'Antonio David ha demanat respecte a la seva privacitat i a la de la seva família, al·legant que ara era una dona casada i mare de dos fills que vol mantenir-se allunyada dels focus: «Aquesta història ve de fa molts anys i no diré res, de veritat».

La suposada amant d'Antonio David el titlla «d'afalagador, manipulador i entabanador»

Malgrat això, sembla que ara Sonsoles ha canviat d'opinió i ha volgut trencar definitivament el seu silenci a 'Sálvame' per parlar sense embuts d'Antonio David i la seva actual dona Olga Moreno. «David és molt afalagador, molt manipulador i molt entabanador. Jo tenia 17 anys, estava acabada de sortir de la closca i amb 20 seguia sent la mateixa nena. Ell és tan superb… Ell és tan prepotent… És així en televisió i en la intimitat. És realment així», són les paraules que utilitza la dona per referir-se a l'exguàrdia civil.

D'aquesta manera, Sonsoles retrata Antonio David de la mateixa manera que Rocío Carrasco, i entén que l'excol·laborador sempre ha negat la seva relació, ja que, en cas contrari, estaria donant-li la raó a la mare dels seus fills: «A la fi, soc a qui ha negat i a qui negaria tota la vida perquè no podia donar-li la raó a Rocío Carrasco. Acceptar la seva relació amb mi era donar-li la raó a una dona amb la qual tenia una guerra brutal».

Per acabar el seu testimoni amb magnificència, Sonsoles ha carregat contra Olga Moreno en assegurar que ella és conscient de l'actitud del seu marit i de totes les relacions extramatrimonials que ha tingut: «Jo crec que deixes de ser víctima quan ets consentidora. Ella ho és. Jo no he estat l'única dona amb la qual Antonio David ha sigut infidel».


Comentaris

envia el comentari