Julia Janeiro, filla de María José Campanario, en una foto d'Instagram

Critiquen el físic de Julia Janeiro, la filla de Jesulín que fa 18 anys: «Res natural»

La filla de Jesulín i Campanario està a punt de complir la majoria d'edat

Julia Janeiro Campanario ho ha aconseguit: ja és una estrella. La filla petita del torero més famós de la televisió està a punt de complir la majoria d'edat. I, com totes les celebritats, ha parlat amb la revista 'Hola!' per a celebrar-ho.  

La mare de la jove, María José, va desmentir en el periòdic 'La Razón' que la seva petita volgués participar en la vida pública.   «No vol ser famosa», va assegurar. Però Julia ha desatès els consells de la seva família, i ha atès, molt amablement, a diversos periodistes. 

La filla petita de Jesulín d'Ubrique protagonitza una de les publicacions més importants de la premsa del cor

Tant el seu pare com la seva mare treballen sovint en aquesta revista. Pel que no seria d'estranyar que aquest sigui el primer posat de molts.   No obstant això, María José Campanario continua defensant que Julia seguirà els mateixos passos que la seva germana Andrea, i es mantindrà allunyada dels mitjans de comunicació. «Només vol centrar-se en els seus estudis. Encara que li agrada la moda, té clar que vol encaminar-se enguany en l'Administració i Direcció d'Empreses», declara a 'La Razón' 

La revista 'Hola!' s'ha posat en contacte amb aquesta jove estrella, i no ha tingut cap problema a respondre a cap pregunta. De fet, ha revelat que, per desgràcia, no podrà celebrar la seva majoria d'edat al costat dels seus pares.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Julia es troba a Madrid, amb la seva parella Brayan Mejía. La parella s'ha instal·lat en la capital perquè la filla del torero pugui centrar-se en els seus estudis. I, ateses les restriccions imposades pel govern, no pot desplaçar-se fins a Cadis, on resideix la seva família.  

Per aquest motiu, la germana d'Andrea celebrarà el seu aniversari únicament amb els seus amics. Potser ells l'ajuden a superar el cop que ha rebut abans d'aconseguir la majoria d'edat.  

El públic es burla de la filla de Jesulín: «Una altra vivint del conte!» 

Hola!' ha publicat en exclusiva les primeres imatges de Julia Janeiro sense pixelar, i els seus detractors no han perdut el temps. Les xarxes socials s'han plagat de comentaris ofensius que intenten ridiculitzar-la.  Gran part del públic ha definit el físic de Julia com «res natural». Però, el pitjor és que han destrossat el seu somni de convertir-se en personatge i gaudir de la vida pública.  

La filla de Jesulín ha descobert el costat dolent de la fama abans d'hora. I, potser, aquest disgust li serveix per a seguir els consells de la seva família.  
 

«Una altra vivint del conte!», escriu un usuari de Twitter. «Benvinguda al circ. Li espera un ‘Sálvame’ ple de pallassos», comenta un altre internauta.   Julia ha decidit no respondre a cap dels seus detractors. Segons ha explicat, no li fa por la repercussió mediàtica, encara que li ha sorprès molt que la gent tingui tant d'interès a conèixer-la.  

Recordem que la seva germana Andrea va haver de marxar-se a Londres després de complir els divuit anys. Gran part del públic també va ser molt dur amb ella, i no van tenir cap pudor a l'hora de burlar-se del seu físic.  

Per aquest motiu, la filla de Belén Esteban ha preferit mantenir-se al marge. I, encara que li han fet ofertes molt suculentes, mai ha volgut asseure's en cap plató de televisió. No obstant això, Julia sembla tenir més caràcter, i tot fa pensar que no es deixarà trepitjar per ningú. Té un gran poder en xarxes socials, així que el més possible és que utilitzi aquest altaveu per a enfrontar-se a tots els atacs.