La decisió d'Ana Soria amb Enrique Ponce que la seva ex no esperava

Està previst que el matrimoni estigui divorciat oficialment i de mutu acord al setembre

Enrique Ponce, Ana Soria i Paloma Cuevas
Està previst que el matrimoni estigui divorciat oficialment i de mutu acord al setembre | Catalunya Diari

Els últims esdeveniments en la parella formada per Ana Soria i Enrique Ponce fan pensar que, o bé Ana Soria vol emular l'ex del seu enamorat, Paloma Cuevas, o Enrique li ha demanat que faci el mateix que va fer durant gairebé 24 anys la seva exdona: absentar-se de les places de toros mentre ell torejava.Aquesta és la nova estratègia que hauria adoptat la parella després que Ana Soria presenciés la cornada del torero en la seva última correguda al Puerto de Santa María, el passat 6 d'agost, que va quedar finalment en un ensurt. Des d'aquell dia, Ana no ha tornat a aparèixer en una plaça de toros, tot i que Enrique Ponce ha continuat torejant.Així va ser el passat 13 d'agost a Fuengirola, on no va haver-hi ni rastre de la jove, com tampoc a França, on Ponce va viatjar sol a torejar a la localitat de Béziers. Allà va ser fotografiat amb uns amics, però sense la companyia de la seva enamorada.


Seguint el camí de Paloma Cuevas

Durant les dues dècades de matrimoni entre Paloma Cuevas i Enrique Ponce, ella també va decidir estar absent a les places i només en comptades ocasions feia acte de presència. La major part del temps, va preferir quedar-se a casa esperant que tot sortís bé o en un hotel pròxim, però no en la mateixa plaça presenciant la correguda. Sembla que aquesta estratègia serà la mateixa que prendrà la jove en la seva relació amb el torero, de moment.D'altra banda, la parella continua gaudint del seu amor i tenen plans de noces pel pròxim estiu, si res canvia. Mentrestant, Enrique Ponce intenta aconseguir el divorci amb Paloma Cuevas el més ràpid possible, per viure el seu amor plenament, i sembla que tots dos estan per la labor, ja que compartiran advocat i es tractarà d'un divorci de mutu acord. 

El matrimoni podria estar divorciat oficialment aquest setembre. Però la cosa que sembla que Paloma no concedirà al destre és l'anul·lació eclesiàstica de les seves noces, per la qual cosa Soria i ell hauran de casar-se pel civil.


Comentaris

envia el comentari