YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La contundent decisió dels pares d'Ana Obregón després de morir el seu nét Àlex

La mort d'Álex ha enfonsat la família

Fotografia d'Álex Lequio juntament amb els seus avis, la seva mare i les seves cosines, publicada al seu compte d'Instagram el 18 d'agost de 2019
Álex Lequio mantenia una molt bona relació amb la seva família | Instagram

Fa tot just unes setmanes coneixíem la trista notícia de la mort d'Álex Lequio, el fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón, a què tota la població li tenia un enorme afecte per la seva capacitat de superació i la seva exemplar lluita contra el càncer.

La pèrdua d'un fill és de les coses més dures a les quals es pot enfrontar l'ésser humà i, per això, no podem ni imaginar el dolor que senten Ana Obregón i Alessandro Lequio. Però, a més d'ells, els seus familiars també senten una enorme pena per la pèrdua del jove.

Des que Madrid va passar a la fase 1, els pares d'Ana Obregón reben, diàriament, visites dels seus fills, a casa de la Moraleja. I és que, a més d'estar a casa per la quarantena, el matrimoni segueix amb un enorme dolor per la pèrdua del seu nét i no té forces per sortir de casa.

En una d'aquestes visites, la germana d'Ana Obregón, Amalia García Obregón, va compartir amb els reporters com es troben els seus pares. En el vídeo en qüestió es pot veure a Amelia pujant al seu cotxe i explicant a la reportera que els avis d'Álex Lequio es troben «Bé, bé. Tristos, molt tristos».

El seu avi era un referent per a ell

I és que per al jove els seus avis significaven molt. El seu avi en concret, va resultar per a ell una gran font d'inspiració, i així ho va fer saber diverses vegades a través de fotografies que publicava en el seu compte d'Instagram. I és que l'Àlex va seguir els passos del seu avi, que va obrir la seva primera empresa amb tan sols 23 anys, i es va convertir en un gran empresari immobiliari fins a la data de la seva jubilació.


Comentaris

envia el comentari