Dabiz Muñoz, marit de Cristina Pedroche

La decisió de David Muñoz després d'assabentar-se que serà pare

Cristina Pedroche estaria embarassada del seu primer fill

La notícia de l'embaràs de Cristina Pedroche ha estat, sens dubte, una autèntica bomba per acabar l'any.

La revista Lecturas ha sorprès tothom compartint a la portada una imatge de Pedroche i el seu marit, David Muñoz, sortint d'un centre ginecològic. De fet, en un primer moment molts han pensat que es podria tractar d'una innocentada, encara que no hi té res a veure.

És més, des de l'entorn proper a la parella ja hi han trencat el silenci i sembla que la futura mare estaria força molesta. Cristina no sap qui ha pogut filtrar aquesta notícia, perquè tan sols ho havia compartit amb persones molt properes a ella.

Tanmateix, es mostren més que feliços i il·lusionats. Fins i tot, s'ha insinuat que Pedroche podria planejar confirmar la notícia durant les Campanades, per la qual cosa no vol respondre cap de les moltes trucades i infinits missatges que ha rebut. Ni ella ni el seu marit no han volgut dir res sobre això.

De fet, David sí que s'ha passat per les xarxes socials, però per compartir detalls relacionats amb la feina. «Ens estranya que no hagi sortit abans, cada vegada era més evident. Hi ha coses que, per més que es vulgui, no es poden amagar. Tots teníem cura de fer la més mínima referència al tema. Són coses molt delicades, ella és qui ho ha de compartir en el moment que ho consideri», apunten.

Insisteixen que «en cap moment ho ha volgut confirmar, perquè la seva intenció des del principi era explicar-ho a tothom durant la retransmissió de les Campanades».

David Muñoz i Cristina Pedroche prefereixen guardar silenci

Així, sembla que haurem d'esperar fins al dia 31 per comprovar si la notícia és certa o no. «Està afligida perquè és una cosa que li hauria agradat anunciar a ella, però és conscient que arrasarà», sostenen.

Foto de Cristina Pedroche i Alberto Chicote presentant les Campanades el 2017.
Cristina Pedroche i Alberto Chicote presentant les Campanades el 2017 a Antena 3. | Atresmedia

Gràcies a aquesta bomba informativa ningú dubta que, si ja de per si Antena 3 encapçalaria la nit de les Campanades, ara tots es mantindran enganxats a la pantalla. «Si abans era evident que Antena 3 es mantindria al capdavant la nit de les Campanades, ara acapararà les audiències. Al final, que la notícia s'hagi filtrat no fa més que augmentar l'expectació que tenia tothom per veure-la. Aquest any, a sobre, serà el més sorprenent», destaquen.

D'altra banda, sembla que Pedroche comença a desconfiar del seu entorn i té clar que algú ha hagut de filtrar la notícia del seu embaràs. «Sap i és perfectament conscient que una revista no fa una notícia així amb quatre fotos sortint d'un hospital. Algú proper a ella ho ha confirmat i això és el que més li molesta, no ho entén», afegeixen. Malgrat això, però, no hi ha dubte que «el moment en què ho anunciï serà molt emocionant».

Pedroche ja advertia que tenia intenció d'arribar als cors dels espanyols i emocionar-los. «Enguany és l'any del missatge. És l'any que m'agradaria que hi hagués una mica de llagrimeta. Toca llagrimeta, crec que la gent plorarà. Ho penso i m'emociono moltíssim», assegurava.

De moment, tant la comunicadora com el seu marit optaran pel silenci. «Es mantindrà en silenci, està rebent moltíssimes trucades però no respondrà ningú fins que pugi al balcó el 31 de desembre. Aquest serà el seu moment».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp