Roberto Leal

Roberto Leal ja no pot amagar què pensa després de veure-la a la televisió

Roberto Leal no dona crèdit

Roberto Leal va viure una de les seves tardes més sorprenents al capdavant de Pasapalabra. El sevillà va comptar un dia més amb diversos famosos disposats a ajudar els concursants a acumular punts.

D'entre ells, Roberto es va quedar sense alè davant la presència de Cristina Pedroche, que va deixar tothom amb la boca oberta en una de les proves del concurs.

El presentador continua gaudint de l'èxit del format que arrasa a Antena 3. Va demostrar que sap capitanejar com ningú el concurs que durant anys va ser un referent a Telecinco de la mà de Christian Gálvez. La simpatia i l'humor de Leal fan més amenes les tardes d'Atresmedia, on els convidats també juguen un paper fonamental.

Roberto Leal emmudeix: «Estic al·lucinant»

Roberto Leal és benvingut cada tarda a les llars de milers d'espectadors, que volen veure què passa al plató de Pasapalabra. El pot continua augmentant cada dia i els veterans concursants lluiten per ser els dignes mereixedors del gran premi.

Per això, han de comptar amb l'ajuda de famosos que fan el possible per aconseguir segons que els atorguin avantatge a la prova final. Pedroche va ser una de les convidades del programa el passat dimarts, 27 de desembre i la seva participació va deixar tothom de pedra.

Foto de Roberto Leal presentant 'Pasapalabra'.
Roberto Leal, sense paraules davant de la col·laboradora de 'Zapeando'. | Antena 3
 

Sobretot després que Leal donés peu a la prova on han d'endevinar la cançó que, durant uns segons, sona al plató. En aquesta ocasió, es tractava d'una coneguda cançó dels anys 70, una cosa que va fer que Cristina assegurés que «no me la sabré».

Raquel Sánchez Silva va ser la primera a donar-li al polsador per si li venia la inspiració. «Res», va respondre, provocant un rebot que va enxampar Cristina en blanc. Va ser llavors quan Roberto Leal va donar una segona pista.

Foto de Cristina Pedroche concursant a 'Pasapalabra'.
Cristina deixa sense paraules Roberto Leal. | Antena 3
 

Aquest cop un tros de la lletra de la cançó. I'm begging of you, please, don't take my man, es va sentir al plató davant la mirada de Cristina i Raquel. Quan semblava tot perdut, la dona de Dabiz Muñoz va fer un crit que va provocar que Leal fes un salt.

La inspiració havia arribat fins a la col·laboradora de Zapeando que, com només ella sap fer, ho celebrava entre rialles i exclamacions. «Ja la tinc, ja la tinc!», afirmava intentant mantenir-se a la cadira.

Roberto Leal no s'ho pot creure

Roberto Leal intentava, sense èxit, que la convidada es calmés i se centrés a donar la resposta correcta. Si s'equivoqués, perdria el torn i l'equip contrari podria aprofitar-se de l'error.

Tot i això, Cristina estava segura que tenia la resposta correcta i va procedir a donar-la davant l'atenta mirada del presentador sevillà. «La cançó és Jolene (de Dolly Parton) i me la sé perquè n'ha fet una versió Miley Cyrus. És una de les meves cançons preferides», va respondre.

Tot el plató va emmudir davant la seva resposta, ja que ningú es creia que hagués estat capaç d'esbrinar-la. «Estic al·lucinant, Cristina, no deixaràs de sorprendre'm, t'ho dic de debò», li va comentar Roberto donant per bona la resposta.

L'alegria va inundar el plató, mentre sonava la resta de la cançó que Pedroche ballava entusiasmada. Aprofitant que la col·laboradora es trobava a Pasapalabra, Roberto també va voler saber alguna cosa més sobre el vestit que portarà a les Campanades.

Primer pla de Roberto Leal somrient i mirant a càmera en un photocall.
Roberto Leal, en xoc en conèixer la resposta definitiva. | GTRES
 

Cada any, la presentadora sorprèn amb els seus estilismes i sembla que el dia 31 no defraudarà. «Intento superar-me», va reconèixer davant el sevillà, alhora que afirmava que el vestit era el millor que s'havia posat mai.

A Roberto li ha quedat clar que comptar amb la col·laboradora de Zapeando és sinònim de sorpreses, com ell mateix va poder presenciar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp