Foto de Concha Velasco.

El fill de Concha Velasco anuncia la notícia més temuda des de l'hospital

Concha Velasco està ingressada

Concha Velasco és una actriu molt estimada al nostre país, per la qual cosa el seu estat de salut suscita gran interès. Sembla, però, que el seu estat ha empitjorat aquest últim mes, ja que ara ha hagut de ser ingressada a l'hospital.

Tal és l'enrenou que s'ha generat en saber-se el que ha passat que el seu fill gran, Manuel Martínez Velasco, ha decidit fer callar els rumors. Ho ha fet enviant des del centre hospitalari, ja que no se separa de Concha, un missatge als mitjans via WhatsApp. En ells reconeix l'ingrés esmentat i explica el perquè d'aquest.

Concha Velasco i la seva situació actual

'La chica yeyé' en els últims temps ha estat notícia únicament pel seu estat de salut. Amb 83 anys, preocupa molt el seu estat, que la va portar fa mesos a prendre la decisió de començar a viure en una residència i precisament aquesta salut és la que ara l'ha tornada a fer protagonista dels mitjans.

En concret, fa uns dies va saltar l'alarma que Concha estava ingressada a l'hospital. Per això van començar a circular tota mena de rumors i aquests van començar a córrer com la pólvora entre els mitjans, que han volgut saber la realitat del seu estat. Per sortir de dubtes, han contactat amb el seu fill gran i aquest, per aclarir les coses, els ha enviat un missatge.

Manuel Velasco i Concha Velasco.
Concha Velasco ha vist com el seu fill gran posava fi a les especulacions | Catalunya diari

Velasco ha vist que el seu fill via WhatsApp ha aclarit com està ella. Ho ha fet afirmant: «Últimament s'ha debilitat la seva salut de manera ràpida i progressiva a causa de la seva malaltia. Des de l'estiu del 2021 es van accelerar els esdeveniments i els trasllats, tractaments i ingressos que han respost sempre a prioritaris criteris mèdics amb la seva aprovació i desig».

Manuel, segons ha sortit publicat, ha trencat el silenci des de l'hospital. No vol que circulin rumors sense fonament.

Així mateix, ha reconegut que aquest nou ingrés respon a les mateixes directrius. També ha deixat exposat que, davant d'aquesta situació «tota la nostra família, que és nombrosa i espectacular, estem fent-li costat. Confiem que, un cop els metges ho considerin oportú, li donin l'alta aviat».

Això sí, ell no ha volgut acabar aquest comunicat improvisat sense sol·licitar una cosa a la premsa. Exactament, ha dit: «Un favor us demano. Que no li truquin per telèfon perquè es fatiga en parlar i necessitem que estigui tranquil·la mentre finalitza aquest nou tractament».

Concha Velasco travessa un mes complicat

Concha Velasco està passant un mes de desembre bastant difícil. I és que la seva salut li ha 'jugat' una mala passada fins al punt que, quan va ser el seu aniversari, no va sortir fora de la residència i ho va celebrar dins d'ella.

És més, va tenir visites 'restringides' i només familiars i amics molt propers van estar al seu costat en aquesta data tan assenyalada. Entre aquests amics hi havia José Sacristán, que va reconèixer que ella estava «molt delicada», però també va admetre que la seva lucidesa era espectacular.

Primer pla de Concha Velasco.
En aquests durs moments, Concha Velasco compta amb l'afecte dels seus familiars, amics i seguidors | GTRES

L'edat, l'artrosi i els seus problemes de mobilitat sembla que són les lloses principals que té Concha en aquest moment. Però, les assumeix amb fortalesa, serenitat i, sobretot, amb l'afecte dels seus éssers estimats. No podem oblidar tampoc el respecte i l'admiració del públic, que no para de deixar-li missatges d'ànim a les xarxes socials.

Així, poden llegir-se comentaris com «Desitjo a la gran Concha Velasco que es posi bé» i «Una espelma amb molt d'afecte per la salut de la gran Concha i per a la seva família. Esperem que et recuperis aviat, reina».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp