Ana Obregón paseando por Mallorca después de trasladarse a su casa de El Manantial

Ana Obregón passa a Mallorca l'estiu més dur de la seva vida

L'actriu intenta reprendre la normalitat amb la seva família a Palma de Mallorca

Ana Obregón viu un dels seus estius més durs després de la mort del seu fill, Álex Lequio, el passat 13 de maig, després d'una llarga lluita contra el càncer. Encara que la seva intenció era passar tot l'estiu a la casa de La Moraleja, a Madrid, la insistència de les seves germanes, Amalia i Celia, ha provocat que l'actriu i presentadora s'hagi traslladat fins a Palma després del funeral del seu fill.

L'exparella d'Alessandro Lequio està instal·lada al costat dels seus éssers estimats en el meravellós xalet familiar que posseeix a l'illa balear amb el nom de 'El Manantial'. Ana García Obregón afronta el seu estiu més difícil, el primer després la trista mort del seu fill Àlex, per al qual ha dedicat unes emotives paraules en una instantània en el seu perfil d'Instagram.

L'actriu Ana Obregón al costat del seu fill Àlex a la piscina de l'xalet familiar de la biòloga
Ana Obregón mira enrere per recordar al seu fill Àlex en una fotografia de l'estiu passat | Instagram

S'hi veu a la protagonista d''Ana y los 7'  al costat d'Àlex, posant somrients en una piscina. «Estiu 2019. Quan la vida era vida», ha escrit en un emotiu post. La passada setmana, desenes de familiars i amics del fill d'Alessandro Lequio i Ana García Obregón  van tenir l'oportunitat de dir-li adeu al jove empresari en un funeral celebrat a la parròquia de la Mare de Déu de la Moraleja, prop de la casa familiar de la biòloga.

Després rendir tribut al seu fill, Ana Obregón va compartir una desoladora carta a Instagram. «Aless viurà per sempre al cor mutilat dels que l'estimem». Ara, la madrilenya es refugia a la casa que posseeix a Palma on els seus quatre germans i els seus pares s'estan convertint en el màxim suport: i és que no la deixen sola ni un segon. La llar de l'actriu per als pròxims mesos compta amb més de 1.000 metres quadrats de terreny, amb unes espectaculars vistes a la mar.

L'habitatge està situat a la Costa dels Pins, situada en uns majestuosos penya-segats on Obregón no ha faltat ni un sol any de la seva vida.

Ana Obregón al costat de les persones més properes a la residència familiar de Palma de Mallorca
L'actriu ha viscut amb la seva família millors estius de la seva vida a Mallorca | Instagram

«Admirant l'espectacle que és la vida i els capvespres màgics que sempre han estat i que abans de l'aventura no sabia apreciar», va escriure l'estiu passat a la zona exterior de la casa. A l'interior del xalet del 'clan García Obregón'  hi ha set dormitoris amb bany propi i vistes al mar.

Des que va morir el seu fill, són pocs els moviments que fa Ana fora de casa. Durant la setmana que porta a l'arxipèlag balear, Ana Obregón  ha tret forces per sortir a passejar al costat de les seves germanes, o fins i tot, anar de compres als comerços de tota la vida de Mallorca que sempre li han agradat.