Nova influencer a la vista: la filla d'un conegut cantant, a un pas de la fama

Aquesta jove de 19 anys aficionada a la música i la moda fa públic el seu compte d'Instagram

Manuela, la filla d'Alejandro Sanz i Jaydy Michel obre les xarxes socials a el públic a punt de fer 19 anys
La filla gran d'Alejandro Sanz fa públic el seu compte d'Instagram | Instagram

Ser coneguda en xarxes socials i convertir-te en una influencer de la nit al dia és molt complicat, tret que siguis la filla d'un famós cantant internacional. En aquest cas, els teus seguidors poden créixer en qüestió de segons i la teva popularitat també.

El perfil mediàtic de Manuela Sánchez, filla del cantant Alejandro Sanz i la model Jaydy Michel, sempre ha estat molt baix, perquè així ho van decidir els seus pares. Van voler mantenir al marge a la jove i així s'ha complert.

Manuela, la filla gran d'Alejandro Sanz es llança a la vida pública a través d'Instagram

Ara que Manuela està a punt de fer els 19 anys, ha decidit crear-se un compte d'Instagram i fer-lo públic. Hi acumula ja gairebé 10.000 seguidors, i es pot comprovar que li agrada crear contingut de la seva vida personal i que té molt d'estil. Manuela Sánchez segueix prop de 50 perfils a la mateixa xarxa social, entre els quals destaquen celebritats com Miguel Bosé i Genoveva Casanova, amics del seu pare. També intercanvia missatges amb Rachel Valdés, amb qui la jove manté una bona relació.

Més enllà d'algunes anècdotes que han compartit Alejandro Sanz i Jaydy Michel a les xarxes socials i durant entrevistes, no es coneixen gaires detalls sobre la vida de Manuela. «És sensible, compromesa, bona estudiant i bona amb els seus germans», va revelar el cantant a Bertín Osborne al programa 'Mi casa es la tuya'.

Adora les cançons del seu pare, li agrada el flamenc i sap tocar el piano. Però en principi la música no està entre els seus majors interessos de cara a un futur professional. Manuela sembla estar més orientada a el món de la moda, afició que comparteix amb la seva mare.

El confinament, a Mèxic

Durant el confinament, el qual ha passat a Mèxic amb Jaydy, la jove s'ha dedicat a confeccionar bosses, cosa que va sorprendre la model i que no va dubtar a fer públic en el seu compte d'Instagram: «Superorgullosa de veure que la meva princesa està traient seva creativitat aquests dies. En dos dies ha fet diverses bosses amb trossos de tela que tenia guardats. La meva dissenyadora, l'estimo tant».

Alejandro Sanz també ha tingut ocasió per presumir i demostrar l'orgull i l'admiració que sent per la seva filla gran. Després de la graduació de Manuela, va voler ensenyar als seus seguidors el ball de graduació que havia pogut viure amb ella. Estarem atents de com segueix la vida pública d'aquesta jove amb un futur molt prometedor en el món de les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari