Imatge de Joana Sanz.

La decisió de Joana Sanz just després de visitar Alves a la presó

La dona de Dani Alves s'evadeix així de la pressió mediàtica

Joana Sanz és la tercera en discòrdia. La dona de Dani Alves és l'objectiu dels focus després que la setmana passada Telecincorevelés que s'havia decidit a divorciar-se de Dani Alves. Quelcom que ella mateixa va desmentir amb un taxatiu: «No el deixaré sol en el pitjor moment de la seva vida». Però ningú sap què passa realment entre la parella. 

El que sí que se sap és que Joana Sanz va visitar Alves a Brians 2 el passat diumenge per a fer-hi un vis a vis. Alves i la seva parella es van veure les cares per primera vegada al centre penitenciari, on van resoldre-hi alguns dels assumptes pendents entre la parella. 

A la sortida de la presó, Joana Sanz va viure en primera persona el que és ser objecte de la premsa. Una desena de periodistes l'estaven esperant a les portes de Brians per fer-li preguntes sobre el seu estat actual. 

La decisió de Joana: evadir-se lluny d'Espanya

I, potser per això, Joana Sanz va prendre la decisió de deixar l'Estat espanyol i marxar a París. La model va fer un  viatge llampec a la capital francesa on s'hi ha passat dues nits. Aquest dimecres, la model espanyola ha tornat a l'aeroport Josep Tarradellas de Barcelona on —novament— ha topat amb els paparazzis. 

«Moltes gràcies, nois. De debò», s'ha limitat a dir la parella de Dani Alves mentre s'escapolia de la premsa i se n'anava a la porta de l'aeroport, on l'esperava un amic del futbolista. 

Joana Sanz a l'exterior de la presó de Brians.
Joana Sanz, a la sortida de Brians després de visitar-hi Dani Alves. | EP

Dani Alves, pendent del recurs d'apel·lació

Ha de ser en les properes hores. Doña Concha, la jutgessa del cas Dani Alves, ha de decidir en les properes hores —segons el periodista Carlos Quilez— si valora el recurs d'apel·lació que va presentar l'advocat Cristóbal Martell perquè Alves pogués sortir de la presó.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

De moment, però, stand by. Dani Alves continua al centre penitenciari de Brians 2 acusat de la presumpta violació d'una jove de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona el passat 30 de desembre.