Les cares més famoses de Telecinco en una imatge promocional

L'última decisió de Telecinco se li gira en contra: «Carronyaires, dolents i nocius»

Telecinco veu que un dels seus inesperats projectes provoca un gran enrenou a les xarxes socials

Telecinco ha estat preparant en secret un projecte que només fer-se públic ha generat un enorme enrenou. Ens estem referint a l'entrevista en profunditat a Julián Muñoz, que va ser alcalde de Marbella i parella d'Isabal Pantoja.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Isabel Pantoja i Julián Muñoz van tenir una relació força polèmica | GTRES

En concret, Muñoz ha decidit parlar ara per, entre altres coses, explicar la seva versió sobre la relació que va tenir amb la tonadillera. L'anunci ha suposat una gran sorpresa, alhora que ha provocat nombroses reaccions en contra.

A través de les xarxes socials s'han multiplicat els missatges atacant la cadena, a la qual dediquen tota mena d'insults per donar veu a l'exalcalde de Marbella.

Julián Muñoz, protagonista a Telecinco

Mediaset ha fet públic aquesta setmana que pròximament emetrà un especial sobre Julián Muñoz, que han titulat 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad'. L'encarregada d'entrevista l'exalcalde de Marbella ha estat la periodista Paloma García Pelayo, amb qui Muñoz s'ha sincerat sobre el temps que va compartir amb Isabel Pantoja.

Bona mostra d'això, és el tràiler que s'ha emès com a avançament, en què el protagonista apareix visiblement desmillorat. En els pocs segons que hem pogut veure diu unes paraules sobre la tonadillera que deixen caure que no la deixarà en bon lloc.

Primer, se li pregunta: «Va deixar d'estimar-te quan es van acabar els diners?». I la seva resposta és: «Clar». En segon lloc, afirma diverses coses de l'artista com «em va sortir molt cara» o «ha arribat l'hora de dir la veritat. Li dic a ella i a la cara».

Els espectadors carreguen contra Telecinco per l'entrevista de Muñoz

Hi ha molts seguidors de Mediaset que han quedat encantats amb aquest sorprenent nou projecte. Creuen que és un encert poder escoltar la versió de Julián Muñoz sobre la seva relació amb Isabel Pantoja. Tot i això, també hi ha hagut persones que no han aplaudit l'especial i que han optat per criticar-lo durament.

Així, les xarxes socials, especialment Twitter, s'ha omplert de missatges en contra de la cadena. En aquest sentit, es poden llegir comentaris com «Mediaset utilitzarà el lladre de Julián per assotar Isabel Pantoja. La cadena dels valors de '12 mesos, 12 causes' o 'Stop a l'assetjament mediàtic', i una merda! Amb això no feu més que demostrar que sou carronyaires, dolents i nocius».

En aquesta mateixa línia es poden llegir aquest altre: «Em sembla lamentable que se li doni veu a aquest senyor quan encara no ha pagat amb la justícia. Tirarà tota la merda a Isabel Pantoja com si tota la culpa fos d'ella. Qui tenia la clau de les arques era aquest senyor, ella per bé o per mal ja va pagar».

Aquests són només alguns dels exemples d'aquells que s'han mostrat contraris al programa. I en aquesta mateixa línia hi ha Isa Pantoja, la filla de la tonadillera. La jove, només conèixer la notícia, ha parlat a 'El programa de Ana Rosa'.

Isa Pantoja ha afirmat que «no té gaire sentit que surti de sobte aquesta informació ara. La meva mare ho ha passat força malament perquè des del primer moment en què mantenen una relació, la premsa se li va tirar a sobre. Per a ella ha estat un calvari tot això i ara és tornar-ho a remoure».