Gloria Camila a la gala de 'Supervivientes'

Gloria Camila es deixa aconsellar per Rocío Flores i s'opera la cara: les imatges

La filla d'Ortega Cano s'ha sotmès a uns retocs per veure's més maca aquestes festes

Gloria Camila ha caigut en la temptació i ha decidit fer-se un retoc estètic per estar més enlluernadora durant aquestes festes. Encara que, fa poc, reconeixia que no s'havia arribat a fer cap tractament a la cara fins ara.

«No m'he posat llavi, no tinc cap operació estètica, ni retocs, excepte el pit», admetia. Encara que si arribava a pensar a fer-se una 'bichectomia', però finalment acabava rebutjant la idea.

Gloria Camila a un photocall d'El Corte Inglés
Gloria Camila Ortega | GTRES

«Sort que no me la vaig fer perquè envellim i a la llarga se'ns despenja la cara», explicava. No obstant això, ara i d'aquesta manera, la jove s'ha sumat a una de les darreres tendències pel que fa a retocs estètics: hidratació i l'augment dels llavis.

De fet, ho hauria fet després d'haver arribat a un acord publicitari amb una famosa clínica, que li ha pagat aquest tractament a canvi de fer publicitat. Així doncs, Gloria Camila ha optat per injectar-se àcid hialurònic, una substància que és molt comuna i que s'ha posat de moda entre les famoses.

A més, exercint d''influencer', la col·laboradora de 'Ya son las ocho' ha compartit un sorteig amb més de 800.000 seguidors perquè ells també puguin donar-se l'oportunitat de provar-ho.

Un regalet que està valorat ni més ni menys que en «350 euros per vial». I és que l'àcid hialurònic també es fa servir per remodelar el rostre, injectant-lo en altres zones com el nas, els pòmuls o la barbeta.

Gloria Camila segueix els passos de Rocío Flores

Algú que coneix molt bé els beneficis d'aquest tipus de retocs és Rocío Flores, neboda de Gloria Camila, que se n'ha tornat una assídua, ja que no tem la medicina estètica. De fet, ha aconseguit esculpir la seva cara i aconseguir un impressionant canvi físic en tot just un any.

Rocío Flores
Rocío Flores | GTRES

Tot i que, això sí, ha hagut d'invertir una gran suma de diners. És més, ella mateixa explicava que s'havia injectat àcid hialurònic al nas i llavis: «El que m'he fet al nas és posar-me una goteta d'àcid, perquè tinc l'os molt pronunciat. Així se'm queda totalment recta, i després m'he posat una mica d'àcid als llavis, que feia com a any i mig que no me'ls feia».

L'abans i el després de Rocío Flores
Rocío Flores abans i després | LND

La jove també decidia recórrer al bòtox en el front: «M'ho van recomanar perquè sempre sembla que estic enfadada». I és clar que quedava encantada amb el resultat.

D'altra banda, i al contrari que Gloria Camila, no temia el fet d'eliminar-se les bosses de greix conegudes com a 'de Bichat', cosa que donava com a resultat un rostre més angulós i estilitzat.

A més de nombrosos tractaments com un làser per treure l'acne i donar llum i vitalitat a la cara, o fins i tot una intervenció per aconseguir certa harmonització facial.

Imatge de Gloria Camila i Rocío Flores anys enrere
Rocío Flores i Gloria Camila Ortega | GTRES

Però a això se sumen altres coses tan bàsiques com extensions de pestanyes, ungles de gel o micropigmentació a les celles, que tan de moda estan entre les 'celebrities'. Alhora, Rocío Flores també se sotmetia a tractaments per modelar el seu cos com a la fustateràpia.

«Consisteix en un potent massatge amb diferents utensilis de fusta, que es pot realitzar a diverses parts del cos, com el rostre, les cames, els braços, l'abdomen, els glutis, els flancs o la cintura», explicava.

Així, «mitjançant la pressió amb aquestes eines naturals, s'activa la circulació limfàtica, redueix el contorn, és drenant i tònica la pell flàccida, per això és ideal si hem perdut pes», argumentava.

Així mateix, aquest tipus de tractaments, sumats a una dieta sana i pràctica d'exercici, l'han ajudat a aprimar-se (ja ha perdut més de 20 quilos) i presumir de cos.