Jordi Cruz

La declaració d'amor més esperada de Jordi Cruz

El famós xef català està totalment enamorat de la seva parella, la brasilera Rebecca Lima

El xef Jordi Cruz ja no oculta el seu amor amb la jove brasilera Rebecca Lima. El jurat de 'Masterchef' ha sorprès els seus seguidors fent una romàntica declaració d'amor a Instagram.

El passat mes de setembre van sortir a la llum diverses fotografies que confirmaven el romanç d'aquesta parella. Tots dos van ser caçats en un exclusiu restaurant amb una estrella Michelín de la Castellana. El català sempre s'ha mostrat molt prudent i molt reservat sobre la seva vida privada,però ara no té més remei que confirmar el seu idil·li amorós amb l'arquitecta brasilera Rebecca Lima.

Jordi Cruz demostra el seu amor

La declaració d'amor del català a les seves xarxes ha causat furor entre els seus fans, ja que és el primer cop que el cuiner s'obre i demostra l'amor que sent per la seva parella. La brasilera va penjar una imatge seva, i el xef català li va comentar: «La meva nena bonica».

La mateixa Rebecca Lima va confirmar els rumors fa un parell de setmanes, ja que va pujar una foto en la qual apareixien junts amb un missatge que evidenciava que allò era més que una amistat. La brasilera de 26 anys és arquitecta de professió, però que en l'actualitat es dedica a la moda. De fet, és cofundadora de la signatura Intiswim, dedicada a la llenceria i la roba de bany, de la qual ella també és model.

També et pot interessar...